Kryddor och skönhet, bara lite shopping

God Morgon får jag väl säga, jag har varit vaken några timmar redan, förstår inte att man skall vakna vid 5 på en ledig dag.

Jag kommer somna i soffan till kvällen för man vaknde så tidigt. Började fundera vad som har hänt hela denna veckan men kom på att det har inte gått så många dagar, det är en långledig vecka med hela 5 dagar på rad, det gillar man.

En på jobbet sålde kryddor från något ställe som heter Spicy dream som idrottslag m.m. säljer för att få in lite pengar... fanns så många fina kryddor men det är ett paket med 5 st som är ihopsatt och det är inte säkert man vill ha alla i ett paket. Jag tycker det var ett bra paket med 5 st kryddor i kvarnar för 100 kr.

Jag valde det klassika paketet för jag kände att det är nog det paket som jag kommer använda de mästa var kryddorna.
Svart peppar är den krydda jag använder mest av alla jag har... ja salt också för den delen.

I måndags så fick jag mitt paket från Kicks. Det gick snabbt, jag beställde i fredags. Passade på att hämta det på lunchen så slapp man fixa med det efter jobbet. Jag hade valt att hämta det i butiken.
Spännande med lite nya saker.
Rituals och Karma ansiktssolskydd 30, som jag fick ett prov på när jag handlade på Rituals, jag känner mig inte fet av den så det är bra, passade på när Kicks hade rea på den. Den kostar 170 kr men jag gav 127,50 kr för 50 ml.

Lancome Hydra Zen 50 ml var den jag letade efter att testa på stan som jag skrev om i ett annat inlägg (här). Den har en svar rosdoft och är gel som jag gillar, har använt den två gånger än så länge men snart kommer jag kunna säga om den passar mig. Även denna på rea, den kostar 495 kr och jag gav 371,25 kr. Jag tror Kicks har 25% tills den 6 juni på Lancome Hydra zen serien, tror det bara gäller medlemmar.

Sedan såg jag att Buxom var på en helg rea och då passade jag på att testa denna plump lip balm. jag hade velat ha den ljusa men den var slut, så jag tänkte att jag chanas med lite färg.
Glowing heter den jag köpte och den ger en nude ton och måste säga att jag gillar den färgen. Sedan är det en blam så den torkar inte ut läpparna på mig och tinglar lite då det är plump. Gillar när de är lite mintiga. Inget billigt märke måste jag säga... hittar man den på rea så får man passa på. Den kostar 230 kr och jag gav 161 kr.
Sitter här och funderar på hur man skall förvara ett par borstar när man reser. Jag använder dem när jag har consealer och translucent puder under ögonen i försök att dölja lite ringar. 😂 😲
Man vill ju att de skall förvaras bra i väskan och utan att pudra av sig på annat för rester finns ju alltid kvar på dem.

Har ni några tips så är jag tacksam. Det är bara 1-2 borstar som skall med.

Ni får ha en bra dag
Kramizz
Visa fler inlägg