Springpojken

Författare: Gabriella Ullberg Westin 
Uppläsare: Callin Öhrvall Delmar 
 
En tjej mördas på skolavslutningskvällen. Det liknar ett gammalt fall där polisen Johan Rokka  flickvän försvann från samma plats.
 
Ett gäng härjar runt i Hudiksvall som får med en ung kille som springpojke. 
Någon närmare än vad de tror spanar inne i från polishuset.
Bild från Storytel
Taggar: Boktips;

Hejdå soffa

Idag har det blivit lite rensning här hemma. Får passa på när man är vaken tidigt. Jag har samlat allt i en hög vid ena väggen för att bereda ytor för att jag kommer ha två soffor ett tag stående här hemma.
 
Jag kommer rensa mer av det som sparades nu... Jag känner mig själv, tänker det sparar jag men sedan när jag skall ta fram allt som jag lagt åt sidan nu inför soffbytet kommer nog rensas en gång till.
Funderar på när jag köpte soffan, vet att jag fick 5000 kr av farmor och farfar. Soffbordet köptes då med tror jag. Vet att jag köpte det när jag bodde i Ljungarum. Kollade upp det och 2003 var det jag köpte den soffan. 15 år gammal är den, kanske inte så gammal men tyget är inte fint längre på den. Dumt av mig att köpa en sådan röd färg. Men jag var så insnöad på att ha en röd soffa.
 
Hehe nu var jag insnöad på att ha en grå soffa med schäslong. 😂
 
Mitt soffbord som är i samma ålder ungefär är så fult. Som syns på denna bild.
Jag har kollar efter ett nytt, tror ett vitt bord skulle bli snyggt till nya soffan. Vill gärna ha samma storlek som detta jag har nu. Ca 110 - 120 cm bred. Har kollat IKEA och de har samma modell som detta. Men vill jag ha ett exakt likadant? 🤔
Vill man inte förnya sig?
Fördelen är att den är billig. Runt 300 kr. Annars har de inte några bord jag är intresserad av.
 
Tacksam för förslag på andra ställen som har fina soffbord för under 1000 kr. 
 
Funderar även på om man skulle kunna förvara DVD fimerna på ett snyggt sätt. Just nu ligger de 5 lådor som är fulla och tar plats under soffbordet och TV bänken.
Detta får ske efter hand, kan inte köpa allt på en gång, men titta kostar inget eller om man får lite förslag som man kan kolla in.
 
Får säga god natt nu för snart är det sängtajm.
Kramizz 
Taggar: Inredning;

Ensamfjäril

Författare: Gabriella Ullberg Westin
Uppläsare: Callin Öhrvall Delmar
 
En känd fotbollsspelare fru hittas död på julafton. Johan Rokka är tillbaka i Hudiksvall som polis och får detta fall att hitta vem som mördade henne.
 
Fallet tar honom till Italien, en del hemligheter kommer fram. Fler offer hittas och de måste hitta den skyldiga.
 
Bild från Storytel
Taggar: Boktips;