Mot gula varuhuset

I fredags hade jag tagit ledigt för att åka till Ullared och Gekås för lite kul shopping. Alltid kul att shoppas.

Det var jag och mamma som åkte och vi hade bokat hotellövernattning så det var trevligt att komma iväg lite.

I bilen ringer det och då är det målare som undrar om han kan komma på måndag och tapetsera. öhh jag har inte kollat tapeter och är bortrest... så det fick bli onsdag istället för att jag hinner inte annars att plocka ihop allt. Särskilt när man är borta. Kan hända att man får ta lite komp på tisdagen för att göra det sista och när det fortfarande är lite ljust ute.
Funderar på en ljusgrå tapet... men det finns väl inte för allt är ju bagie i de där katalogerna.

Åter till resan... vi visste att vi inte kunde checka in förrän 15.00 och vi var nere någon timme eller mer innan och hade sådan tur att vårat rum var klart så vi fick det direkt.

Sedan bar det av att handla lite... hmmm lite kanske fel ord hehe.
Kan säga att vi var dyngblöta när vi kom in för ingen av oss hade med paraply... det skulle vi köpa där inne men det blev inte så för att vi glömde det och kom på det sedan. Men vi klarade oss bra på väg från varuhuset och till hotellet med lite duggregn.

Skrattade gott när jag kom in på en inredningsavdelning och ser flamingos.

Om ni inte vet deras betydelse så googla på flamngos i trädgård. Något som vi hade lite roligt åt under cupen i april.
Så när vår nya verksamhetsledare skulle sitt i sitt nya kontor så med vår styrelse lilla påhitt också så fixade vi till det.
Men post it och flamingos och en gammal mås.
Avstickare igen hehe...

Första gången det blev att man åt på restaurangen, jag tog köttbullar men jag tycker inte de var lika goda som IKEAs måste jag säga, men okej. Var inte så dyrt det gick på 49 kr inkl dricka.
 
Sedan fortsatte shoppingen, med efter ett tag så gav vi upp och gick till kassorna med massa grejer. 3 stora kassar för mig och en gran.

Mamma fick tag på en hel del också.
När vi pustat ut lite blev det att gå och äta på Harrys när vi kom ut var det strax innan 20.00 och varuhuset var öppet till 22. Så vi gick in igen och mamma fick tag på lite mer och jag bara några saker. JAAA och paraply så klart.

Efter det kände vi att vi var klara och gick inte in dagen efter och kunde ta det lugnt då. Åt frukost och gick några varv ner till bilen för att lasta in i den och åkte hem.

När man väl kom hem blev det lite vila, vlogg tittande och packa upp det man handlat. Och det var en hel del man kom hem med men känner att inget var onödigt.

Tänkte visa en del saker jag handlade.
Ett ställ med fyra skärbrädor, lite kaffe som var ca 6 kr billigare än här hemma i butikerna, en häftig mugg med Iron Maiden motiv. Burkar till min fil och granola jag har med till jobbet.
Nu så kan jag ha rena glasögon, köpte en del servetter också. Det tråkiga men som man använder.
Eos till läpparna, batteri rill spegeln, en nuckees till mobilen, fryspåsar ifall jag inte hade kvar, glömde kolla det innan och ett doftljus med doften pepparkaka.
En liten gran på 150 cm skall se om det blir bra för min är så tung att släpa på, tvål i härlig godisdoft. Sedan silvriga/glittriga band att ha till granen.
Hittade lite kläder också.
En lång kofta och en lång topp.
En svart jacka.
Tre toppar som är i samma modell men i olika mönster.

Sedan blev det att montera ihop 2 lampor jag köpte och sedan spegeln som kommer att bli bra.
Det är beslysning i den.

En lampa hamnade på sidobordet i vardagsrummet.
Den andra fulfräna lampan hamnade vid sängen.
Nu när jag ser bilden kom jag på att jag skulla kolla efter nya klockor, hade inte skrivit upp det, man får hoppas att man snart kommer tillbaka. 😉
Sedan kollade jag efter en bakmaskin men det hittade jag inte så det blev ett besök på netonnet och köpa den där.
Senare blev det affären för att handla lite inför brödbaket.

Det var mer saker som kom med hem som 2 linnen, 5 pack strumpor, en fleecejacka och annat småplock.
Jag är nöjd med det jag har köpt.

Ha en riktig bra söndag.
Kramizz
Visa fler inlägg