Testat från kalendrarna

Jag har inte hunnit testat allt. en del kommer inte att testas för jag har gett bort en del och andra saker skall jag se om någon är intresserad av att köpa.

Tänkte att jag tar från början.

Lucka 1 Lookfantastic
Små lekt med denna palett lite för att se om man kan få till något snyggt med den. Kan inte säga om den är bra eller dålig.

Lucka 2 Lookfantastic
Har testat denna ett par gånger men efter att testat den så få fånfer så vet jag inte om den gör någon nytta.

Lucka 3 The Body Shop
Har haft på mig denna några gånger och har faktiskt tålt den utan en massa kliande. sedan är jag lite lat och tycker det är lite jobbigt med att man skall sätta på mascara sedan fibrer och mascara igen. Kan tänkte mig att testa en annan mascara från The Body Shop för att se om jag tål den.

Lucka 4 Lookfantastic
Använt den en gång, tog ett för tunt lager för att se om den funkar bra, så ett test med ett tjockare lager få ske innan man kan säga om den är bra och värt pengarna för den är inte billig.

Lucka 5 The Body Shop
En kräm som luktar gott, ger en skön känsla efter tycker jag.

Lucka 6 Lookfantastic
Har testat denna olja i två dagar nu, jag tar endast en droppe då jag inte är torr i ansiktet och blandar med min dagkräm och det gör att den inte känns fet och oljig. Funkar bra för mig att göra så.

Lucka 7 The Body Shop
Har lekt lite med ögonskuggor och använt denna för att se om man kan få lite snyggt, men alltså jag kan ju onte sminka mig... jag fortsätter att lära mig hehe.

Lucka 10 Lookfantastic
Har använt den en gång, måste testa den mer, den var helt okej att använda tycker jag, tror det var denna som gick ner i porerna och det behöver verkligen jag.

Lucka 12 Lookfantastic
Testade denna i fredags (28 dec) kan säga att håret såg bra ut efteråt men doften... nej nej den klarar jag inte av, den luktar starkt karlaktig och dagen efter när jag tvättade håret så kände jag fortfarande lite av doften, så tyvärr den kommer jag inte använda igen.

Lucka 14 Lookfantastic
Ett läppstift som drar mig tillbaka i tden när man ser den. Jag tycker mycket om denna för den ger en perfekt rosa ton för mig, den passar perfekt till mina tunna läppar.

Lucka 15 Lookfantastic
Har lekt lite med den. Snygga färger i den.


Lucka 16 The Body Shop
Denna mask har jag testat under några nätter och jag tycker min hy känns bra med denna. Är lite speciell i koncistensen men den funkar.

Lucka 19 The Body Shop
Samma som med nattmasken, denna dagkräm funkar för mig. Är inte för fet för mig som en del krämer kan vara.

Lucka 20 The Body Shop
Var lite rödare än vad jag trodde men det var en färg som jag skulle kunna passa mig men mina läppar är så konstiga och tunna så det blir inte snyggt på mig.
Lucka 21 The Body Shop
Funkar fint för mig, trodde doften skulle sätta stop men den var faktiskigt inte för rosig så den kommer jag att använda när man behöver lite glow.

Lucka 23 The Body Shop
Jag måste ta med denna för att jag har denna sedan innan och gillar den väldigt mycket. En mycket bra ansiktsmask.

Lucka 24 The Body Shop
Kändes lätt men lite för oljig, skall testa att blanda den med dagkrämen för att se om den blir bättre då.

Lucka 25 The Body Shop
Ja denna kommer användas flitigt och jag har haft på mig den ett par gånger nu och funkar super.

Det var visst mer saker än jag trodde som jag har testat.
Mer kommer jag testa.
Kramizz
Visa fler inlägg