Testat från kalendrarna

Jag har inte hunnit testat allt. en del kommer inte att testas för jag har gett bort en del och andra saker skall jag se om någon är intresserad av att köpa.

Tänkte att jag tar från början.

Lucka 1 Lookfantastic
Små lekt med denna palett lite för att se om man kan få till något snyggt med den. Kan inte säga om den är bra eller dålig.

Lucka 2 Lookfantastic
Har testat denna ett par gånger men efter att testat den så få fånfer så vet jag inte om den gör någon nytta.

Lucka 3 The Body Shop
Har haft på mig denna några gånger och har faktiskt tålt den utan en massa kliande. sedan är jag lite lat och tycker det är lite jobbigt med att man skall sätta på mascara sedan fibrer och mascara igen. Kan tänkte mig att testa en annan mascara från The Body Shop för att se om jag tål den.

Lucka 4 Lookfantastic
Använt den en gång, tog ett för tunt lager för att se om den funkar bra, så ett test med ett tjockare lager få ske innan man kan säga om den är bra och värt pengarna för den är inte billig.

Lucka 5 The Body Shop
En kräm som luktar gott, ger en skön känsla efter tycker jag.

Lucka 6 Lookfantastic
Har testat denna olja i två dagar nu, jag tar endast en droppe då jag inte är torr i ansiktet och blandar med min dagkräm och det gör att den inte känns fet och oljig. Funkar bra för mig att göra så.

Lucka 7 The Body Shop
Har lekt lite med ögonskuggor och använt denna för att se om man kan få lite snyggt, men alltså jag kan ju onte sminka mig... jag fortsätter att lära mig hehe.

Lucka 10 Lookfantastic
Har använt den en gång, måste testa den mer, den var helt okej att använda tycker jag, tror det var denna som gick ner i porerna och det behöver verkligen jag.

Lucka 12 Lookfantastic
Testade denna i fredags (28 dec) kan säga att håret såg bra ut efteråt men doften... nej nej den klarar jag inte av, den luktar starkt karlaktig och dagen efter när jag tvättade håret så kände jag fortfarande lite av doften, så tyvärr den kommer jag inte använda igen.

Lucka 14 Lookfantastic
Ett läppstift som drar mig tillbaka i tden när man ser den. Jag tycker mycket om denna för den ger en perfekt rosa ton för mig, den passar perfekt till mina tunna läppar.

Lucka 15 Lookfantastic
Har lekt lite med den. Snygga färger i den.


Lucka 16 The Body Shop
Denna mask har jag testat under några nätter och jag tycker min hy känns bra med denna. Är lite speciell i koncistensen men den funkar.

Lucka 19 The Body Shop
Samma som med nattmasken, denna dagkräm funkar för mig. Är inte för fet för mig som en del krämer kan vara.

Lucka 20 The Body Shop
Var lite rödare än vad jag trodde men det var en färg som jag skulle kunna passa mig men mina läppar är så konstiga och tunna så det blir inte snyggt på mig.
Lucka 21 The Body Shop
Funkar fint för mig, trodde doften skulle sätta stop men den var faktiskigt inte för rosig så den kommer jag att använda när man behöver lite glow.

Lucka 23 The Body Shop
Jag måste ta med denna för att jag har denna sedan innan och gillar den väldigt mycket. En mycket bra ansiktsmask.

Lucka 24 The Body Shop
Kändes lätt men lite för oljig, skall testa att blanda den med dagkrämen för att se om den blir bättre då.

Lucka 25 The Body Shop
Ja denna kommer användas flitigt och jag har haft på mig den ett par gånger nu och funkar super.

Det var visst mer saker än jag trodde som jag har testat.
Mer kommer jag testa.
Kramizz
Taggar: Kalender, Lookfantastic, Skönhet, The Body Shop;

Julklapp m.m.

Hoppas att ni har haft en härlig jul. Min har varit lugn och skön.

Nu går man mot ett nytt år och man får se vad det nya året har med sig. Dessa dagar har jag verkligen tagit det lungt när jag är ledig och det har verkligen varit skönt.

Passade på att testa en ansiktsmask som jag köpte på Lush när jag var i Göteborg, vet inte om den bara finns vid julen men det är choklad jelly ansiktsmask.
Dålig bild men så är det vintertid, det är så dåligt ljus för att ta kort.

Den var vekligen Jelly när man skulle kladda på den i ansiktet och vad var inte passande med ren pannbandet när masken heter Rudolph.
När jag öppnade upp burken så fattade jag inte var det var för jellyplutt i, när jag kladdat i det i ansiktet och hade pannbandet på mig så klickade det till.... det är ju Rudolphs röda mule.
På julaftonen var jag hemma hos mamma och åt lite julmat, vi har inte så mycket på bordet när det gäller mat, men vi är bara två. Saknar brorsan och Cristina när vi det är julhelg, det var ett tag sedan vi firade jul tillsammans. tror det var 2013 när jag och mamma var nere i Amsterdam.
Vi delar egentligen inte ut julklappar man det blir att vi delar ut någon för att ha något att titta på under granen 😂
 
Jag fick Filorga, en ögonkräm.
Skall se om den är bra. Man skall ha den i kylen men risken är att jag glömmer bort den när man väl skall använda den. Får väl skaffa en kyl i badrummet 😂 Det har jag nog inte sett att någon har.
Luktar gott gör den.

The Body Shop kalendern, går den att pussla ihop i boxen eller är det bara djuren man skall få ihop?
Tanke på hur de ligger boxarna så ser det helt omöjligt att få i dem i boxen igen formade som djuren.

Jag skall i ett annat inlägg berätta om de saker jag har hunnit testa av det jag har fått i kalendern The Body Shop och Lookfantastic.

Nu skall jag fortsätta att ta det lugnt igen.
Kramizz
Taggar: Julafton;

Julen är kommen - The Sims 4

Så klar kommer julen till The Sims 4. Det är så vackert med snö i spelet.

Man måste ha Årstider för att kunna få vinter i spelet. Jag ville göra ett hus där julen hade kommit och det blev  detta huset. Jag gjorde detta innan Julafton men det har blivit liggandes  en tid innan jag publicerade det här.
När jag höll på med huset och spelade lite för att få huset dekoretat med alla ljus på huset så kom en granne på besök och började bygga en snögubbe... inte så vacker precis.
Lite cool är den.

Detta par gillar visst julen för det är dekorerat en del i detta hus.
Det var några bilder inne från huset.

Jag gillar att man kan dekorera huset med ljus till julen eller andra dekorationer andra årtider med en lite låda man köper till simmen som gör att man kan få den fina belysningen m.m. på huset.
Blev snyggt på natten i detta hus som inte är så stort.

Har en lägenhet och ett annat hus att visa som jag har gjort i Sims... kommer väl upp under den närmaste veckan.
Kramizz
Taggar: The Sims, The Sims 4;