Målargrejer och airfryer

Nu går vi mot ljusare tider och det är härligt att vi gör det. Man får lite inspiration att komma på idéer. Jag hade fått av en slump vet att pennor av tusch skall helst ligga ner för att hålla bättre. Men hur skall man lösa detta. Hade några saker jag kollade på men det passade inte.


Sen såg jag pennställ på Clas Ohlson och det får det bli, hela tio stycken  för att mina pennor skall få ligga ner.

Så här blev det. Det var så bra att varje ställ hade fyra fack som gjorde att man kan sortera lite efter märke.

Jag är nöjd med denna lösningen. Så nu har jag samlat allt i en gammalt datorn bord som jag inte använder mer än till förvaring hehe.

Så två hyllplan med pennor och ett med målarböcker efter det man känner att måla i.

Älskar att ha ordning fast jag är en slarver... få ihop det hehe.


Jag har världens bästa bror och snällast. Han hade fått veta att mamma ville ha en airfryer som hon hade tänkt att köpa. Så han tog snabbt kontakt mig och frågade om jag kunde tänka mig att gå och köpa en innan mamma hinner göra det.
Så han sände över pengar och jag gick till NetonNet dom ligger granne till mitt jobb och köpte en, men vad tung den är. Runt 8 kg med kartong gissar jag. Det kändes att gå bära på den. Tur det var en onsdag för mamma kom och hämtade mig. Och jag överraskade henne med den.

Brorsan hade själv skaffat en sådan. Han har bakat i den, muffins och det hade funkat bra. Bara att de var för osötad och mer salta hehe men det har med degen att göra hehe.


Hemma hos mamma gick den på så brandvarnaren satte igång hehe.
Stripsen blir supergoda, nästan som friterade utan att bli det, perfekt.

Jag blev bjuden förra helgen på strips och kyckling tillagat i denna apparat. Den är ganska stor men efter detta så vill jag själv ha en sådan apparat. Får se om jag investerar i en.


Nu är tvättningen gjord och jag funderar på att måla lite och lyssna vidare på boken. 

Ha en underbar söndag.
Kramizz

Visa fler inlägg