Vad händer den närmaste tiden?

När har värmen verkligen kommit, när man ser att det är 27 grader inne. Men det kommer att bli bättre snart.

Nu har jag bara 3 dagar kvar att jobba innan semestern. Ja jag är permitterad 2 dagar också innan det bli semester. Men det kommer att kännas som man går på semester på torsdag.
Kommer vara hemma i 5 veckor.

Eftersom det är pandemitider så tänkte jag dra mitt strå till stacken och inte resa runt en massa, jag vill att vi kommer till en normal nivå i Sverige. Som folk är nu så är det som de tror att Corona inte finns.
Småturer kan det bli men försöka hålla sig ute.

Hålla avstånd är svårt för en del, var i en butik och en man ställde sig nära den som var efter mig så han sa till honom, men mannen tyckte att det är okej för mig och han fick säga till honom att det inte var okej för honom.

Jag förstår att folk reagerar på att Liseberg och Gröna Lund inte får ha öppet i sommar, men vet ni vad, jag tror det är bra, folk tror ju att det inte är en pandemi och jag misstänker att personalen skulle ha det svårt att ha koll på avstånd m.m. Det är ju bara att se Astrid Lindgrens värld fick ju stänga efter några dagar.

Nog om det.

Midsommaren har varit här och jag var hemma hos mamma en liten stund, avstånd så klart och på balkongen. Det var ju vackert väder denna midsommar.

Mammas tomatplanta den växer och växer. Den är snart uppe i taket.
Skall bli spännande och smaka på dessa tomater sedan när de är klara.
Kyckling blev det för min del som inte gillar sill på midsommarbordet.
Passade på att ta kort på mamma katt Molly.
Här är hon i sitt lilla hus som är i vardagsrum fönstret så hon kan titta på fåglar som flyger förbi.
Vet ni vad jag saknar? jo det är att gå runt i affärer och bara kolla och kanske shoppa lite, nu blir det nätet och kolla där, ev. handla, eller blir det ett snabbt ärende in i en butik.

Jag passade på när Lyko hade 25% på sin hemsida att beställa en ny hårfön för den gamla har gjort sitt.
Det fick bli en lyxig från ghd.
Lite tyngre än min andra och torkar håret snabbt, kommer spara några sekunder på morgonen 😂

Något annat spännande i alla fall för mamma är han hon köpt en ny bil, den andra var så gammal att det var dags att "skrota" den. Skulle kunna bli uppåt en 15 000 kr att fixa den och det är den inte värd.
Nu övergav hon Ford och denna gång fick det bli en liten Toyota, en liten bil mot Combi som hon hade innan, men denna blir lagom.
Får de vad man kommer göra under semestern, tror jag kommer satsa på att släktforska eftersom man inte kan göra så mycket annat i värmen när man har svårt med det. Jag får en sådan värmeklåda, har fått det de senaste åren.

Köpte AC förra året, har varit sparsam att använda den för att jag vill inte bli förkyld de sista jobbdagarna för att jag skall till kansliet en av dagarna. Jag har lätt att bli sjuk av en AC, brukar bli det hos brorsan som kör sin AC mycket.

Alltså hur är ni gällande mat när det är så varmt? Det är svårt att fixa mat vid en varm spis, jag blir superdålig på det.
Igår lagade jag mat på fm innan solen och den extremvämen kom till köket. Har inget att dra för där.

Vill helst äta sallad för det är gott med kall mat. Jag försöker göra det lätt att man kör Airfryer och värmer mat i micron som man fixat innan. 
Eller om man hittar halvfabrikat, testade Schysst käk kycklingkebab. Mycket reklam på TV nu om det. Det var helt okej får jag säga.
Jag har ännu inte lyckats hitta lösning på bättre bilder gällande närbilder på mat m.m. Får nog använda den gamla mobilens kamera för den är bätte på den typen av bilder jag vill ta. Med wifi går ju det föra över.

Nu börjar inlägget bli lång, får återkomma en annana dag med vad som händer. Kom på att nu missar jag min sommartradition, sista arbetsdagen brukar jag på väg hem köpa med en sallad från Alcamo, nu jobbar jag hemma så man åker inte förbi på onsdag.

Ha en härlig sommar.
Kramizz
Taggar: Laga mat, Shopping;

Glossybox - juni 2020

Min sista Glossybox om de inte strular till det förstås. Ingen box som jag är nöjd med.

Jag har sett att andra skriver att de forstätter att skicka boxar och dra pengar efter att man har avslutat prenumationen. Men det kan vara att de missat att det kommer dra en box till efter man har sagt upp den.

Det som jag är missnöjd med denna gång är att det alla skulle få en ModelCO produkt som inte alls var med i boxen, troligen en fin flytande ögonskugga som de i England fick. De boxarna vekar vara bättre för de fick även Huda Beauty m.m.
Den vanliga rosa boxen kom denna gång.

Jag fick:
 • Bang Beauty - Eyeliner, vattenfast flytande svart eyeliner, ca pris 195 kr
 • Trifle Cosmetic - Lip & cheek jam, en rosa ton på läppar och kinder, man använder fingrarna, ca pris 150 kr
 • De Bruyere - After Sun gel, svalkande och lugnar ner huden, jag fick 50 ml ca pris 205 kr
 • Nothing by Sweden - Deodrant spray, en vegansk deo som är utan parfym, 50 ml, ca 75 kr
 • Narciso Rodriguez - pure musc Edp, ett parfymprov, 1 ml vill säga gratis för ett sådant prov är ju gratis oftast, ca 22 kr
Bonus
 • Doucce - Relentless Matte lip Crayon, läppenna, ca 199 kr
 • Libresse - Intimate wipes, ca 20 kr
Jag betalar 139 kr för boxen och värdet är denna månad 647 kr, med bonus 866 kr.

När man fick denna boxen känns det rätt att sluta med den. För att jag är så trött att få dessa parfymprover som skall vara ett värde i som jag anser är ett gratisprov, sedan alla dessa eyeliners, kan inte räkna hur många jag har fått. Nu får man produkter igen som man fått innan. Särskilt de bonus grejerna.

Ha en skön härlig midsommar
Kramizz
Taggar: Boxen, Glossybox;

Lookfantastic - juni 2020

I veckan kom ett par boxar, först ut är Lookfantastic. Som inte kom i en box denna gången, utan något man kan använda.

Boxen är något för sommaren med skydd till huden.
Härlig färg på den, den kommer nog till nytta.

Detta fick jag:
 • Polaar - very high protection sum cream SPF 50, det är en icke fet, silkes len formula, jag fick 20 ml, ca pris 157 kr
 • Glov - hårborste, som passar till både blöt och torrt hår. ca pris 117 kr
 • Josh Wood Coulor everyting mask, för alla färger, även vid nyfärgar hår och bra att använda varje vecka, jag fick 30 ml, ca pris 70 kr
 • Ultra sun - ultra lip SPF 30, Skydda läpparna mot solens strålar, ca 93 kr
 • Molton Brown - Coastal cypress & sea fennel bath & shower, en lyxig shower gel, skall dofta sommar och hav, jag fick 100 ml, ca pris 117 kr
 • Shangpree - Aroma blend moisture mask, en fuktgivande mask, ca 30 kr
 
En del kommer till nytta i denna box, det kan vara masken till håret som kommer till minst användning.
Boxens värde är ca 584 kr, jag betalar 175 kr för boxen.

Nästa månad skall det komma med en fuktgivande serum från thisworks.

Ha en härlig kväll
Kramizz
Taggar: Boxen, Lookfantastic;