Läkarbesök idag

Dagen började med hälsokontroll, godkänd blir jag inte pga mina vitaminbrister, men det är sådana saker som man vet sen innan så jag passerade ändå...

Vi pratade om metoder att gå ner i vikt... han sa det att 5:2 metoden tror han inte på, inte alls bra att fasta i två dagar... så den avråde han mig från att göra...
För den delen har jag inte börjat med den heller.

På väg från läkare passerar man Rosenlunds rosarium, märks att hösten börjar komma nu, det blommar inte lika vackert. Man tänker inte så mycket på det eftersom man åker förbi med bussen varje vardag till jobbet.

Nästa gång jag går förbi här är det vinter... vem vet kanske snö också.

Mötte grannen som pratade om katten som troligtvis har blivit misshandlad på området, Sen hade hon hittat en katt ute, en ras katt. En helig Birma... den hade hon sett 4 veckor ute, och kontaktade polisen om det var någon som saknade den, sen tog hon hem henne, för det var ingen som hörde av sig.
Hon var så stolt över sin katt.
Hoppas verkligen att det inte är någon som torterar katter här på området.

Var lite orolig för att jag inte sett kelgrisen Bosse på länge, så jag frågade grannen vart han höll hus. Då sa hon att hon att ägaren hade haft honom inne nu för idag gick flyttlastet till Skåne, undra hur katten Bosse skall trivas där, eller vandrar han hit för han saknar alla här på området.

Ikväll blev det Vem tror du att du är med Mia Skäringer... som alltid intressant.
Ha en fortsatt skön måndagskväll
Kramizz
 
Visa fler inlägg