Visby

Nu ligger jag här på sängen i mitt hotellrum man är allt lite halvdöd.
Känns som man rest en halv dag och sedan suttit och lyssnat den andra halvan.

Fick syn på ringmuren på väg till hotellet.
Det är det man kommer se av Visby?
Ingen sovmorgon börjar 8:15 imorgon, det kommer att hålla på till 16 sedan blir det en aktivitet.
Nu vet jag vad, men väntar med att avslöja det.
Efter det middag.

Maten är inte den bästa, de blir inte mätta. Jag har sagt till om en del mat jag inte kan äta.
Till lunch fick lagen konstig biff, jag vet inte vad det är. Tror vegetarisk smaklös sak. Rödbetor i. Inte allt passande mig som behöver protein.

Till middag så var det nötkött, jag har svårt att äta det, sa till för jag vet att jag hade meddelat detta i god tid och köket hade fått en lista med denna information. Jag skulle få något annat, hon kommer med en tallrik och säger att det är kyckling. Men det fanns ingen kyckling på tallriken. Inget protein på tallriken, var något vegetariskt igen.
När jag sa till så hade de ingen kyckling. Uffe som satt på samma bord, gick och sa till hon som har hand om all beställning från oss. På jag fick in några fettbitar sidfläsk. Mätt? Nä. 

Hon som har hand om det skulle säga till om detta igen och se till att jag får kyckling imorgon men tror inte blir det hehe. Jag får sitta äta en massa protein när jag kommer hem hehe.

Det är inte bara jag som är missnöjd med maten. Nu var det ett helt gäng som gick ut och åt. De blev inte mätta.
Helena hon kunde inte äta köttet för det var blodigt.

Fortsättning följer hehe
Kramizz
Taggar: Jobbet;

Querkles Animal

Jag började måla i den nya Querkles Animal boken. Jag ser att det skall släppas den 2 juni så jag har nog fått den allt förtidigt, de måste har gjort ett fel, men jag är glad att jag har den hehe :)

Jag målade först vargen.
Sedan gjorde jag Giraffen.
Sen har det blivit några icon bilder också...

Jim Morrison
Nelson Mandela
Janis Joplin
Janis målade jag med Sharpie pennor, och den mörkare färgen är guld så den blev inte så lyckad.

Groucho Marx
Monroe
På bild kommer inte färgerna fram, men det blev en bra blanding av rosa och turkos och jag blev nöjd med den för den är mycket snyggare när man ser den live.

Det var lite jag har gjort sedan sist jag jag lade ut lite bilder.
Ha det gott
Kramizz
Taggar: Målarbok för Vuxna, Querkles;

Jönköpings marknad

Idag blev det en liten sväng till marknanden, var nere redan vid 10 och det var en hel del människor som var och kollade och rev bland kläderna.

Kan säga att det inte blev något marknadsfynd för min del, kollade inte heller efter något speciellt. Var på apoteket för att införskaffa lite vitaminer hehe :)
Jag har mina brister men verkar inte ta till mig allt ändå.

Kollade in Cervera men hittade inget där, sedan var man lite dum att man gick in till Oil & vinegar, man kommer ju aldrig tomhänt ut därifrån.
Häftig pasta... gott gott med grissini som jag gillar att ta till sallad, speciellt de med vitlök och persilja smak.

Sen blev det också lite resegrejer för närstående flygresa.
Mamma passade på att skaffa lite mer till hennes nya resväska som hon har köpt, det blev en stor en så hon behövde adresstag och ett band  som håller ihop väskan om något skulle hända den, har ju hört att hanteringen är inte så varsam.
Men det är två månader kvar tills dess så vi hinner med lite innan dess :)

Men nog längtar man allt dit att få resa till Amsterdam... denna fina stad, har ni aldrig varit där så kan jag säga att nu skall passa på att åka dit.
När jag kom hem från marknaden blev det att hämta ut ett paket, den nya querkles boken, blev lite förvånad att jag fick den nu, vad jag läst så skulle den komma ut 2 juni. Har de gjort en miss och skickar den för tidigt?
Man kan fundera på det.
Det är djurbilder i den nya querkles boken :)
Sedan blev det en sväng till frisören för att lämna 40 kr, jag var och klippte mig igår och hon hade ingen växel så hon sa att det var okej med lämna dem sedan.
 
I veckan fick jag lite fodral hem, ett till mobilen för mitt andra hade gått sönder och sedan ett fodral till surfplattan... det blev lite färgat denna gången.
Bra eller dåligt vet jag inte, men man kan inget annat än testa det.
Det är vridbart så man kan ha plattan liggandes eller stående.
Lyssnar nu på en tegelstensbok, de har delat in den i tre delar på storytel, är på del 2 nu, tror det kommer vara ca 30 timmar lyssnade. Jag har väl lyssnat på ca 12-13 timmar.
Främlingen heter boken... ni som har sett serie Outlanders vet vilken bok jag menar, det är en serie tegelstens böcker, har blivit tipsad av den av några stycken nu så jag började lyssna på den, men kommer nog allt ta lite andra böcker emellan dessa tegelstensböckerna. har några på gång som jag vill lyssna på. Har 3 böcker kvar av Häxmästarserien. men bok 12 av 15 släpps först den 9 juni så än hinner jag med att lyssna lite på Främlingen.
Har ni läst eller sett serien? vad tyckte ni om dem?

Ha en go kväll
Kramizz
Taggar: Shopping;