Michael Kors korthållare

När man har en liten väska eller bara vill ha med något smått passar denna korthållare bra. Jag ville den skulle matcha min lilla Michael Kors väska.
Jag bestäde den från Raglady och den kostar 449 kr. Ganska hyfsat pris med tanke på att en del kostar runt 2-300 kr. 
De passar bra ihop :)

Den kommer även matcha min Selma väska och plånbok hehe... Selma väskan har solver detaljer sår det är väl det som inte matchar. :)
Har ett några MK saker...
Allt är inte svart.
Kan ju bara säga att jag älskar Michael Kors väskor m.m. Går man in i butiken så kan vekligen fynda till hyfsade priser och kan inte bryr sig om att man skall ha det senaste. Jag köper det som jag tycker snyggt och skiter i om det är det senaste.

Får se om man köper något i sommar på MK i Amsterdam. Samlar ihop lite pengar för att se om det blir något som man vill ha :) och hoppas att det är rea på det.

Ha en underbar kväll jag får drömma vidare om MK väskor hehe
Kramizz
Taggar: Michael Kors, Shoppa, Shopping, Väska;

Flickan som inte kunde säga nej

Del 3 av 20 om Legenden om Ljusets rike

Författare: Margit Sandemo
Uppläsare: Julia Dufvenius

Elena har inget bra självförtroden och en händelse gör att de hamnar i den missanpassades by och där blir hon uppvaktad av John.

I den byn så hittar kvinnor mördade och det gör att en jakt på en kvinnomördare är på gång. Elena är i fara för hon är lik kvinnorna som fallit offer.

Två andra försvinner utan ett spår, vem kan ligga bakom detta, är det mördaren?
Bild från Storytel
Taggar: Boktips;

Snart klart på gården

Alltså vilken skillnad det är nu på gården, fast de inte riktigt är klara ännu.

Det är ljusare och mer öppet än det var innan med alla träd som gjorde det så mörkt.
Sittplatser och plantering saknas ännu i ringen. Grillplatsen nedanför som jag inte såg innan så mycket av ser jag för träden är borta. Där skall de lägga nya plattor.
Planeringen härvid som var en sandlåda eller kattlåda skall jag väl säga för katterna gjorde sina behov här. är också på gång.
På min gård finns inte så många barn så den sandlådan användes aldrig, finns en lekplats på gården som är kvar som inte heller används så mycket. Nya bänk och bords skivor är pågång också :)

När blommor och grönskan kommer så kommer det bli fint.
Så här såg det ut innan...
Pärlbroderi eller diamant mosaik eller vad man skall säga har det blivit gjort här hemma... gjorde en påfågel sist.
Gillar med de fyrkantiga bitarna för de tar längre tid att göra, de runda är så lätta och sedan vill jag gärna göra hela duken men det är inte lätt att veta om de är det eller inte.

Pilligt och kul :)

Ha en skön fortsatt söndag.
Taggar: 5d diamond;