Jag har blivit en gamer

Det trodde man inte skulle hända, nå så allvarligt är det inte, det är mer min bror ord när jag sa att jag köpt en Nintendo Switch Lite.

Jag har sett andra spela Animal Crossing och funderade på om det var ett spel för mig, hörde mig för och många gillar det om man spelar The Sims och det gör jag.

Tvekade ett tag för själva konsolen är ju inte billig, den ligger på ca 2200-2500 kr för lite och för den som man kan koppla till en skärm och fler kan spela tillsammans ligger på ca 3900 kr.
För mig blev valet Lite för det andra är för dyrt.
Jag har nu spelar det i ca 3 veckor och det är lugnt spel som man inte kan stessa fram, perfekt till någon som behöver varva ner.

Alla spel är inte till ondo, när jag hade en peroiod när jag mådde dåligt så var The Sims 2 min räddning. När jag var stressad så fick det mig att lunga ner mig och inte tänka på saker som man inte mådde bra av.
Jag är inte ensam om det, kan tänka mig att Animal Crossing är det samma. Den som vill ha ännu mer lugn skall välja detta spelet.

Jag köpte faktiskt ett matchande Animal Crossing fodral till den.
Tur det finns grupper på Facebook för jag har aldrig spelat detta innan då det har funnits i andra varianter. Man har en del frågor.

Såg att det fanns en guidebok också, så det fick faktiskt bli en sådan bok också, den var stor och tung och jag har läst lite i den, är på engelska. 
Lärt mig lite nytt av boken.
Man skall bygga upp en Ö och få den levande och man kan ha upp till 10 boenden på ön som man kan leta upp på andra öar.

Jag har fyllt min ö.

När man kommer till ön så får man döpa den och redan innan bor det 2 djur på ön.
På min Ö fanns Mac som är en hund och Reneigh som är en häst.

Där efter fick man kit till 3 hus som man skulle fylla med 3 nya boende.
Jag hittade 
Egbert  - Tupp
Rosie - Katt
June - Björnunge

Sedan tog det till innan jag kunde fylla på med fler för att man var tvungen att uppfylla en del uppdrag.
Ett var att bjuda in den som bodde på campingen, tyvärr var det ingen jag ville ha, en Myrslok som heter Olaf, jag hoppas att han vill flytta snart.

Nu kunde jag leta vidare och hittade då.
Alfonso - Alligator
Ellie - elefant
Galdys - Struts

Den sista  platsen hittade jag ingen jag gillade, vad jag lärde mig nu var att ett hus står endast tomt i ca 1 dygn, sedan fylls den av en random boende.
Kan säga att jag hade tur, Ekorren Blaire flyttade in.

Här är mitt gäng.
Får se hur det kommer att utvecka sig.

Ha en skön dag
Kramizz
Visa fler inlägg