Första advent

Har ni tänt det första ljuset?
Det har inte jag gjort ännu, tänkte att jag skulle göra det när Allt för Sverige börjar. Hmm nu har några favoriter försvunnit från detta program, lite tråkigt.

Vad har jag hittat på då idag?
Började med tvättning och sen blev det lite handling och just nu kommer jag på vad jag glömde att handla, SKÖLJMEDEL, hur kan jag nu glömma det igen, blir så trött på mig själv.

Fixade till min a fintomtar/vättar lite...

Det kommer från Åsas Tomtebod.
Cervera brukar sälja dessa vättar och skäggtomtar. Namn har de ockå, vättarna alltså. Värner, Valter och Viktor är de med kortade skägg...
Den med det långa skägget är en skäggtomte... Långskägge kan vän den få heta då kanske hehe...

Olle heter den stora och den vita är Viktor igen (ja jag har två)
De andra med krusiga skägg är Skäggtomtar... Finns bara liten och stor skäggtomte.
Min första är den som står längst bak med ljust skägg en Stor skäggtomte, den köpte jag på Currajöma eller hur de nu stavade, den butiken finns inte kvar mer... den låg i det hus som brann ner i stan och sen flyttade de in i en lokal som det idag ligger en godisbutik i... nära Gamla Wok. Den lilla mörkgrå skäggtomen fick jag av Karolina... de hade jag i några år innan jag började köpa dessa.

Jag vet att Cervera har dem och även Blomstertid på a6, förra året hade även Fabriken några av Vättarna.

Sen satt jag och gjorde lite collage med dessa tomtar på appar jag har i mobilen... det kan bli snyggt ibland när man gör det.Tomtar i lite gammalstil... fränt.

Nu sittar man här och halvsnorar med en icke så bra hals, typiskt att man skall åka på detta nu. Kvällen får väl bli lugn nu... är inte så pigg efter att varit uppe tidigt och sen att man har ett virus i kroppen. Allt för Sverige skall jag nog ta mig igenom...

Jo naglarna fixade jag också till idag... så lite har man allt gjort denna söndag.
Hade tänkt lyssna på boken jag lyssnar på nu, men det hanns inte med. Just nu är det Johannes Brosts biografi som jag lyssnar på. Det är han själv som läser den.

Ha en skön söndags kväll denna första advent och glöm inte släcka ljusen om ni går ut eller gör något annat som gör att du inte har översikt över dem.
Kramizz Kramizz
Visa fler inlägg