Hur mår ni i Corona tiderna?

Vart är vi på väg, tycker det ökar dag för dag detta med Coronasjuka. Nu hoppas jag att vi snart når peaken. 

Vi behöver få tillbaka vårt samhälle så fol slipper vara permiterade och de som har blivit av med sina jobb skall få dem tillbaka.
Så synd på de företag som går i konkurs nu.cjir

Vi fick ställa in vår stora cup och gå förslust där. Vi valde att betala tillbaka allt till lagen. Men många andra föreningar har kanske budgeterat med den vinsten på en cup de har, de kommer att ligga illa till. 

Kan säga att våran säsong är slut och det gör att vi inte blir drabbad så hårt av Coronan, då vi nu arbetar med förarbete inför nästa säsong. Då hoppas jag att Coronan har lag sig och är inte i så stor spridning.

Jag har nu jobbat hemma i över 2 veckor, och kommer göra det fram till påskveckan som jag är ledig.

Tänkte lägga ner tid på släktforskningen då. Lösa lite grejer. Upptäckte i går att min framors släkt är släkt på mammas  syssling sidan, men frågan är hur, det skall bli kul att lösa.

Efter att man mest sitter hemma så unnade jag mig något nytt i köket.
En Eva Solo karaff.
Cervera hade Rea på den, betalade 299 kr (ord, 399 kr) Sedan köpte jag till locket som öppna sig automatiskt när man häller.
Den är droppfri och snygg, har kollat på den ett tag så nu så har jag den.
Innehåller är Lingondricka. Det var längesedan man drack det.

Glaset är från Stockholm Design house om någon undrar. Superskön att hålla i och dricka ur. (De finns i två olika storlekar, jag har de små)

Var rädda om er nu och gå inte ut i onödan, jobba hemma om möjligheten finnes. Några mindre lär bli smittade och sjukvården blir inte så hårt belastade.

Ha en skön tisdag.
Kramizz
Visa fler inlägg