Där kom det

Idag kom det en lapp om stambytet. Så på måndag skall jag på information så får man se vad de säger. I börjar tog det 5 veckor för dem att göra ett badrum, nu har de utvecklat arbetet och det tar nu 2,5 vecka. Så man kanske slipper vara utan toa allt för länge.

De skall in i lägenheten och kolla badrummet men det förstår jag inte varför de skall göra det, för de vet väl hur de ser ut i detta laget, med tanke på att det är endast fyra hus kvar på området nu som skall stambytas. Kan tänka mig att mammas hus blir först nästa år.

Ja nu har hon gjort sin sista jobba dag, nu blir det pensionärsliv istället.

Uhh vilka svullna fötter jag har idag... inget kul alls, jag hade tänkt hämta hundarna och möta mamma vid bussen men det satt de stopp för och magen som inte varit den bästa vännen idag.

Nu när man har lite ledigt så har jag fått lite kul att läsa.

Denna har inte blivit läst ännu bara lite snabb tittande.

Denna kom i lådan... hmmm gott med grillat, måste skaffa mig en så man kan grilla emellanåt, gott och fettsnålt.

Lite brott kan man alltid läsa om, har hela denna samlingen med årsböcker, 1970-2014 Det är många böcker det. Pappa började med denna årsbok sen tog jag över den.

Jag vart ut en liten sväng för att hämta årsboken det var allt droppar i luften som regnet ville komma, naturen behöver regn, det är torrt.
Sen skulle det vara gott för de som har pollenallergi också.

Ha en skön kväll... gammal nostalgi på tv3, Pretty Women
Kramizz
Visa fler inlägg