Vad har hänt?

Ja det var ett tag sedan jag skrev, så kan det bli när man inte orkat med att blogga och när vardagen flyter på som vanligt. 😛

När jag öppnade upp bloggen idag ser jag att de ändrat skirvarläget och att man har Emojer nu som saknades innan och att man kan ändra teckensnitt och storlek. Det var på tiden, lite roligare emojer hade varit kul men vadå, nu finns emojer. 😉

Vad händer???

Ja det kan man undra. När man har som minst tid så går byrån sönder. Jag har sett att den börjat lossna en del på några ställen sedan innan men nu så ville den inte mer. lådan gick inte att in längre utan det fastnade, jag fick försöka hamra loss den, den är gammal och pluggad. inga skruvar att skruva i för att få ihop den utan man måste limma och ha något som håller ihop den under tiden den torkar och det har inte jag, sedan har jag haft planer på att byta ut den men inte blivit av att köpa den där byrån jag ville ha.
Jag måste ha någon som kör och hjälper mig att bära den och det är inte lätt att få ihop alla gånger.
Varje låda jag drog ut så kunde jag inte få tillbaka den...
Så det fick ligga så här eftersom jag hann inte med något annat under helgen. Varför skall det hända när man inte har tid med det och att det är en månad då man har mycket utlägg som TV-licens och hemförsäkring m.m. Så typiskt.

Har en snäll kollega som hjälpte med på en lunch att köra så jag kunde få hem en ny byrå för det måste jag ha nu. Så under helgen har ett par packet stått i hallen och det har kliat i fingrarna att bygga ihop den, men har fått vänta för grannarna hade nog inte uppskattat att jag buggde ihop den på kvällen.
I måndags var jag ledig så då blev det att bygga ihop den och slänga den gamla i skräprummet, så gott att bli av med den, någon händig person skulle sökert kunna fixa till dem men jag ville inte ha kvar skiten. Så nöjd med den nya byrån.
Så när man ändå bytte byrå så fick man rensat bland det man hade i den gamla... det var mycket som åkte ut och mer kommer det bli, skall rensa ut mer sedan för att första gången tror man att man vill ha kvar en del saker men om man går igenom det en gång till så lovar jag att jag kommer slänga ännu mer, men det får blir framöver när man har lite mer tid till det och ork.

Men man hittar lite skoj när man rensar... min fina pappa som efter en helg i Stockholm fick namnet Ture Turist... så när han fyllde 40 år hamnade detta i tidningen.
Sedan har jag undrat var mina konfirmationskort och studenten låg och dessa hittade jag nu... det var längesedan 1984 och 1987.
 
Ett annat tidningsurklipp hittade jag, kan vara från 1977 kanske, funderar på om jag gick första klass, för den läraren som är med hade jag när jag gick i klass 1-2. Jag borde ha gått i första klass eftersom Camilla är med på bilden och hon gick en klass över mig.
Jag har ett klasskort från när jag gick andra klass.
De på raden längst ner är 1:or de var inte så många, sedan är vi på mellan och överst andra klassare. Jag gick i en liten skola och där gick klass 1-2 tillsammans och 3-4, så det fanns endst två skolsalar och så var det när man kom från ställen utanför Byarum. När man började 5:an fick man åka in till vaggeryd och börja i en större klass.

Det var tider det... vilka kläder man hade hehe. 🤣😂


Trött...
Ja det kan man säga att man är, det har varit mycket på jobbet nu, då vi har haft vår första helg av två med vår stora cup. Har jobbat mycket. Nu är vi inte så många som arbetar med cupen gällande förberedelser eller under cupen. Tur är att man har gjort det ett antal gånger nu så man vet vad man skall göra.
Vi har packat en massa T-shirts som skall delas ut då cupen fyller 20 år, över 3000 blev det denna gången, när vi skulle packa för 11 åringarna så tog deras tröjor slut för det visade sig att de inte var tryckta... så akut fick vi åka till Sandhem och lämna dem till han som trycker dem. Några dagar senare blev det en tur till Tidaholm och hämta dem på tryckeriet. Men vi fick ihop det.
Det är tur att vi har roligt på jobbet. Så roligt som vi har det nu har vi aldrig haft det, vi skrattar varje dag och vi är ett riktigt bra team.

Att driva ett tävlingskansli på idrottshuset är inte lätt när det är ombyggnad av en del och ena hallen är riven, så vi fick ha det i en korridor och med en massa spring, men denna gång hade vi möjlighet att se matcherna lite mer än innan.
Tävlingskansliet under uppbyggnad och min kollega har det roligt med kartongen. Kan säga att det var en trött skylt som mötte oss på söndagen... och vi var trötta efter en hel helg och många timmar i tävlingskansliet. 
Det är roligt att jobba dessa helger som även ger oss den möjligheten att fram till semestern kunna vara ledig varje fredag fram till semestern för att vi har jobbat in så många timmar och det uppskattar men verkligen.

Det var vad som hänt i mitt liv den sista tiden... ja lite mer har väl hänt men jag minns inte allt 😀

Ha en trevlig påskafton
Kramizz
Visa fler inlägg