Ost och kex

I fredags drog jag och mamma till Falbygdens ost för att handla lite ostar... ja det blev väl inte så lite... blev en väl fylld kasse.
Det är så bra när man går där inne för man kan smaka på kex, bröd och ost, så man vet vad man köper. Visst allt finns inte för test, det skulle bli förmycket.
Goda kex med smält ost på... mums. Snacksen med persilja och vitlök har jag inte smakat på... grodorna var goda.
Testade tunnbrödet i affären och de var goda... skorporna med vitlök på var spröda och lite torra men goda.
Choklad från Holland... helt okej men inget går upp mot svensk mjölkchoklad.
Kleva osten var ny för mig (Källarlagrad) en god ost som ligger i ostkupan här hemma nu. Så klart kom en starkost hem också, har köpt den de sista gångerna jag har varit där, Kan säga när man går tillbaka till den vanliga osten efter att ätit denna så smakar den inget hehe...
Castello är något jag inte ätit innan...
Mamma fick mig att smaka på den för jag har alltid tänkt mig den som mögelost, men eftersom det inte är gröna fläckar på så testade jag den... den var god och stark i butiken men när jag åt den hemma så tyckte jag inte den var stark. Tror inte jag fick så mycket chili kanske hehe.
Ja det är en vitmögelost... men man ser inte "mossan" det är det som äcklar mig att inte smaka eller att äta en mögelost med gröna inslag. Det kanske är något som är gott men jag kan inte förmå mig att äta det.
Helgen har varit lugn och skön...nutit av knäckebröd och klevaost på hehe... älskar knäckebröd.

Väntar på allt för Sverige som är idag och laddar om för en ny vecka på jobbet, som förövrigt en kort vecka :)
Ha en skön söndags kväll.
Kramizz
Taggar: Mat, Ost, Shopping;

Xbeauty rabattKOLLAGE: The lash effect! Xbeauty
 
Xlash Fransserum | Makeup Revolution Paletter | Xlash Mascara | Milani Eyeshadow Primer | Models Own Color Chrome Palett
 
Sponsrat inlägg


Taggar: Mode;

Mera artister

Har varit igång att måla fler spiral Rock Heros.

Började på denna under förra helgen, Stevie Nicks, men målade med två allt för nära färger så jag fick täcke den ena färgen med svart.
Det slutade inte där, när jag var klar så skulle jag ta kort på den igår för jag ville vänta till dagssljus fanns, då fick jag vatten på som smetade ut det svarta över orange på ett ställe, Typiskt.

Sedan gjorde jag en ung Elton John i blått som på bild ser lila ut.
Idag så blev jag klar med en yngre Bob Dylan i grönt.
På dessa målar jag med Staedtler Triplus color, 1 mm. De har en bra spets för dessa spiraler. Finns väl 48 fäger, i alla fall det är vad jag har.
Det står 50 pack på asken men då är det två färger man får dubbelt av. svart och Peach är det som man får två pennor på. Kan tipsa att Adlibris är billiga på dessa pennor, tror jag köpte denna ask för ca 380 kr. Har sett den för över 500 kr på andra ställen.
Det är alltid värt att kolla runt lite på olika ställen så man inte köper onödigt dyra pennor.

Jag brukar beställa en del pennor i alla fall styckvis från Hanns Pysselstuga som ligger i Västervik. Hon har en sida på facebook där jon lägger ut vad hon har och får in... beställer man från den ena dagen och betalar med Swish så har man pennorna dagen efter.

Så nu när jag målar spiralerna så gör jag åt mycket svart så i torsdag beställde jag två extra svarta och i fredags var de i boxen.
Ja jag beställde inte bara två pennor, det kom med några glitterpennor och en Faber Castell Pitt artist penna, som jag saknade, det skall vara 60 färger och jag hade 59... men såg nu att det är 59 färger fortfarande för en röd hade jag råkat beställa dubbelt, så jag saknar en röd färg. Får ta den nästa gång.
Uhh jag vet inte om jag vågar räkna hur många pennor jag har...det är nog en hel del, tror ni att det är över 1000 eller mindre?
Dubbletter får man ju inte räkna ;)

Ha en skön söndag.
Kramizz
Taggar: Målarbok för vuxna;