Internationella matmarkanden

På min första semesterdag så blev det ett besök på marknaden. Lilla Hannes fick också följa med.
Det började inte så bra. Vi hann åka en hållplats med buss 1 sedan stannande den. Någon med rullstol skulle på och då fäller de ut en ramp och när de skulle stänga dörrarna så funkade det inte ordentligt och bussen vägrade rulla. Så vi hoppade av och tog 3:an som kommer efter.
Så skoj var det inte att åka buss tyckte Hannes... han gillar inte åka bill heller så mycket på äldre dar. Han är annars van att åka för vi har bilat ett antal år nu ner till Amsterdam med hundarna.
Var ganska mycket folk på marknaden och det var lite nytt. Även de som brukar vara där hade i år lite annan mat. Men tyvärr så åt vi inget. Kände faktiskt inte direkt för något av det...
Hannes var duktig fast det var mycket folk och han blev buren där det var värst, tur han går att bära på hehe.

Hehe det blev Burger King istället. Så vi satt ute och åt och sedan satte vi oss vid Munksjön och kollade läget.
Hannes var glad... vi hade med resevattenskålen så han hade vatten i värmen.
Sedan så satte jag en jacka på mina ben så det blev skydd för sol och vind och då lade han sig där och mådde bra.
Jodå han titta fram emellanåt och kollade läget och snabbt in igen.
Hemresan gick lite bättre, då var han nog trött. Han är ju inte ung precis 10,5 år är han. Man minns den lilla 8 veckor valpen som kom hem och var ett riktigt busfrö. 
Imorgon blir det faktiskt jobbet, fick samtal idag att en faktura hade kommit åter så det blir att åka dit för att se om jag kan hitta en annan adress, bäst att få iväg den då den till föreningen då de har till den 31 juli att betala den och jag är tillbaka den 2 augusti... :)

Men det går snabbt att fixa.

Ha en bra dag vänner
Kramizz
Visa fler inlägg