Ont det gör ont

Fy f*n vad ont jag har haft idag, när jag andas, rör på mig m.m. kom iväg till Vårdc för att kolla så det inte var något allvarligt som lunginfammation, men det var det inte.

Konstig läkare som säger att muskeln inte gör ont... men sträckning osv gör ont.
Varför skall läkare har så lätt att säga ta 2 Alevedon och 1 Ipren... det hade jag testat innan och det funkar inte mot denna värk.
Fick andra piller utskrivna hoppas att de hjälper, men man kan bli trött av dem osv... men det får man ta om de funkar.

Idag har jag handlat... äntligen filmjölk hemma, i morse upptäckte jag att den var slut, men imorgon kan jag får min fil till frukosten.
Blir jobb imorgon om värken håller en bra nivå så man kan jobba, för inget kul att sitta där när man har ont.

Får fixa till en matlåda tills imorgon om det blir jobb...
Kramizz
Taggar: Läkare, Ont;

Nya naglar

Ja då har man varit och gjort naglarna, för sista gången?
Cirklen är sluten, skaffade naglarna i nov och nu sista gången blir i nästa nov och samma person gjorde naglarna och då som nu och jag tog samma färg. Men lite nytt blev att jag tog ett mönster på dem...Sen blev det Apoteket för att skaffa hosmedicin för jag har sådan torr hosta, få se om det hjälper, fick en hostattack när jag satt med naglarna så de var snäll och gav mig vatten.

Efter detta var jag hungrig, så det blev Alcamo för att köpa med en sallad hem. Det var gott att få den i magen. Sen somnade jag i soffan och missade Montazamis vänner som började idag, men det går säkert på Viaplay kan jag tänka mig så jag kan se på det där, då får man bra bild och kan koppla datorn TV och kollade på det. Om man kollar TV3 play har inte den lika bra kvalitet.

Eftersom jag somnade så blir det nu att fixa matlådan och sen sängen och försöka sova med ont i muskel och hosta.
Jag luktar väl voltaren snart ;0)
Huvudvärken skall botas med innan bedtajm.

Natti Natti
Kramizz
Taggar: Naglar;

Kvinnan i rummet

Författare: Jussi Adler-Olsen
Uppläsare: Stefan Sauk

En vacker vinterdag 2002 försvinner den unga och lovande politikern Merete Lynggaard spårlöst. Medierna kastar sig över fallet och börjar spekulera vilt om allt ifrån självmord och mord till kidnappning och frivilligt försvinnande. Polisen inleder snart en stor utredning men den blir resultatlös. Merete är som uppslukad av jorden.

Samtidigt är kriminalinspektör Carl Mørck tillbaka på jobbet efter en traumatisk händelse där han och två kollegor blivit nedskjutna. Ena kollegan dog och den andre är förlamad. Carl är fysiskt oskadd men plågas av djupa skuldkänslor gentemot sina kollegor.

När Carl Mørck så småningom får ansvaret för utredningen av Merete Lynggaards försvinnande börjar det hända saker. Snart är Mørck och hans assistent Hafez el-Assad en hänsynslös förbrytare på spåren. Frågan är om de hittar galningen innan det är för sent?

 

 Omdöme:

Taggar: Boktips, Deckare, Favoritirepris, Spänning;