Shopping tur och kidnappning

Idag blev den en fixar dag. Först på morgonen gick jag hem till mamma när hon jobbade en förvånad Hannes mötte mig i dörren men glad för han trodde jag skulle gå ut med honom.

Så han såg lite sur och besviken ut när jag fixade med att överraska mamma med att sätta upp hennes tavlor.

När det var klart så blev det en tur för honom och skrev att han va kidnappad så mamma visste det.

Tycker det är coolt att ta kort där Hannes ser ut som en plutt.

När vi hade gått en bit så skrev mamma att hon var på väg hem så vi gick mot bussen och tog en väskepaus som Hannes gillar.

Sen blev vi sittande där och vad händer?
Jo en fågel skiter på mig, det är inte första gången det händer. Tur man hade vatten med sig ut.

Vackra blommor i en kruka där vi satt.

Jag nämnde att jag ville till Jysk för att handla ett täcke som nu är på rea. Det är svalt på ena sidan och varmt på den andra. Det är dyrt, kostar 1500 kr och nu hade de sänkt dem till 1000 kr så det blev ett sådant täcke.

Jag behövde nytt täcke, bäst att skaffa något av bättre kvalité och det va 10 års garanti på det.

Var sedan en sväng på Rusta, hehe mamma kom ut med en riskokare. Man kunde visst gör fisk i den och ångkoka grönsaker. Hoppas att hon kommer bli nöjd med den.

Sedan hamnade vi på Royal Design och jag kom ut med en mugg.

Muggen har samma motiv som min lilla bricka. Den använder jag varje dag.

Väl hemma så blev det att bädden med det nya täcket och sedan blev det att testa det.

Varmt och gott var det på ena sidan, kommer bli gott till vintern. Jag gillar att det är varmt under täcket, men det får gärna vara kallt i rummet.

Sedan blev det testa andra sidan och det måste jag säga var svalt. Perfekt till denna årstid.

Hehe testade ett filter på mobilen så en bild till blev det.

För någon dag sedan beställde jag ett till Suicide Zero armband med regnbågsfärgerna. Tyckte det va snyggt, så nu har jag två att ha på mig.

Ha en go kväll och en härlig ny vecka

Kramizz

Taggar: Shopping;

From Holland with love

Min pappa och hans fru Karolina är i Amsterdam nu. Tror ni att jag vill vara där nu? Japp, jag kom ju hem för lite över en vecka sedan.
Så kan det bli, ibland längtar jag faktiskt dit, det händer ett antal gånger på ett år men att det skall ske efter en vecka är väl lite väl kort tid hehe.

Så det får bli att måla lite i från min Hollandbok, From Holland with love.
Så här blev resultatet.
Målade ansiktet med träpennor Prismacolor sedan kläder och mössa med Zig clean color pennor som är en akvarellpenna med pensel skulle man kunna säga.

Boken ser ut så här.

Prismacolor pennorna ligger i en fin plåtburk men vad svårt det är att få ut pennorna i den, den bit plast som pennorna ligger på är så mjuk så att man är rädd att den skall vikas och sprida pennor över golvet.
Sedan är det flera lager så det gör att man har några lager att ta sig igenom om man skall ha en svart penna.
Så nu har jag beställt ett tygfodral från Wish där det får plats 160 pennor. Jag har 132 Prismacolorpennor, och det finns 150 st så om man skulle köpa till de som fattas så skulle de få plats.
Bild är från Wish appen.
Jag hoppas att den kommer vara bra. Färgen är en mörk Purple som jag valde. Får se hur lång tid det tar innan man får den. Ibland får man allt vänta.

I tidningshyllan hittade jag denna från Expressen...
Köpte den för att se om det är något roligt motiv i den.

Ha en skön kväll
Kramizz
Taggar: Målarbok för vuxna;

Vila för pottan

Nu skall pottan få vila... det blev en curry rätt idag så hela lägenheten luktade Curry. Det blev gott i alla fall.
Mina köksleksaker hehe...

Status på min öron... helt bra är det inte men bättre, jag har hållt på med droppar i en vecka nu och skall hålla på tills på onsdag. Jag hoppas det kan släppa nu. Jag hade ständigt lock i örat men nu är det bättre, har inte det lika mycket men varje gång man sväljer så knäpper det till. Lite klåda är kvar också. Det är värst på morgonen.

Imorgon blir det sista hela semesterdagen, på tisdag har jag semester men styrelsen hörde av sig i mörjan av juli och ville ha ett möte med oss den dagen så det blir att åka dit på mötet och lunch, sen på onsdag är semestern över. Helt otroligt va snabbt 5 veckor försvann, tycker inte jag har gjort mer än varit i Amsterdam och varit hemma och latat mig... är det så semester skall vara? Ja varför inte.

I några dagar nu har kamera fingrarna kliat, men jag vet inte vart man skall ta och fotografera, man skulle hitta en liten mysig stad i närheten som man kunde ta kort på...

Nu skall jag droppa lite i det andra örat, har suttit snett här nu och skrivit hehe...
Kramizz
Taggar: Laga mat;