Vilken dag!

Nu har man berättat för alla som läser min blogg och facebook att jag börjar gå mot ett nytt liv. Nu är det bara att vänta tills man får börja starta resan.
Man är lite så att man vill göra det nu så har man gjort det, men nu är det en tid man skall få information, prata med någon kan jag tänka mig.
Det vill till att vara redo att göra en Gastric Bypass och det är jag nu. Annars hade jag inte anmält mig för detta ingrepp.

Jag använer inte GBP för att få en genväg, de som känner mig vet att jag har kämpat flera gånger att gå ner i vikt, jag har nått en gräns sen så går jag upp igen. Jag vill inte se ut som jag gör idag, jag vill ha min energi, jag vill må bra, jag vill slippe värken i fötterna...

Även om man gör en GBP så får man kämpa för vikten ändå och det hjälpmedel man har är att man inte kan äta för mycket, man kan bara äta små mängder. Motionera för att gå ner det behövs också, man skall inte tro att man gå ner av att sitta i soffan bara för man gör en GBP.

Ja ni får följa min resa...

Hollywoodfruar har nu börjat igen.... ja denna Gunilla, vad skall man säga... hon ser ju bara pengar, om de inga pengar har så gör de inget besvär. hehe...
Ja ja den nya frun... varför måste de spruta in så mycket skit i läpparna... det är ju inte snyggt.

Nagelfix blev det efter jobbet... men men resultat blev inte så bra på ena handen, ej stadig och lite för mörkt nu på kvällarna.

Dagens färger... Det skall bli Fransk manikyr

Valde att ta en rosa ton på manikyren.
Sen blev det den glittriga Art liner lacket.

Den vanliga manikyren... men ville ha lite bling bling

Men det var då inte lätt att få dessa linjer... misslyckats på en del och andra var OK... men men övning ger färdighet.

Får se hur länge detta håller, står att man skall ta toplacket var tredje dag för det skall hålla, men inte med mina naglar så håller det så länge.

Ha en skön kväll vänner
Kramizz

Taggar: GBP, Gastric Bypass, Nagellack, Naglar;

Anmält mig att göra en Gastric bypass

En liten bloggis från mig under lunchen här.

Var på hälsokontroll och det var OK och det är skönt. Sen sa jag till om det jag funderat på som en del redan vet om att jag har haft i tankarna.
Jag vill ner i vikt men klarar inte av det efter alla försök jag har gjort. Så nu har jag sagt till om att jag vill göra en Gastric bypass och det kommer börja med blodprover och när han får dessa kommer han skicka iväg remissen.

Jag har pratat med mamma som ställer upp till 100%, hon är ju hemma och jag kan ha hjälp av henne på dagarna den första tiden. Sen har jag pappa och Karolina som kommer finnas där för mig... till 110% som pappa sa :0)
Man har de bästa föräldrarna...

Sen har jag pratat en del med Helena på jobbet och även Kh fick veta idag vad jag anmält mig till och allt kommer lösa sig för jag lär få mer energi.

Jag har läst en del, mer faktiskt det negativa för jag vill man skall tänka på att det är ändå en operation och den enklaste operationen kan gå fel... men om jag väger som jag gör idag kan också ge mig komplikationer... så frågan är om inte Gastric operationen är bäst i längden.
Nu får man vänta och se vad som händer.

Har ni några råd eller förslag till mig om ni har gjort denna operation så tar jag tacksam emot det. Posittivt som negativit.
Givetvis kommer jag blogga om detta, för det kommer bli min resa mot ett häslorikare liv...

Hoppas att ni följer med mig resa om allt går som jag vill med operationen för just nu är jag i startgroparna :0)
Ha en skön dag i solen
Kramizz

En bild hur det kommer bli...

 
Följ mig på bloglovin
Taggar: GBP, Gastric Bypass;

Släck lampan... tack ;0)

Måndag den kom snabbt... men vilket väder, strålande sol och skönt i luften, härligt...

Nu sitter jag och väntar på att sista avsnittet av Vem tror du att du är? skall börja. Denna gång är det Thomas Ravelli det handlar om. Det blir garanterat en tripp till Italien igen.

Glömt att berätta att för ett par veckor så satt jag och fikade på jobbet och sen kom det en och ställde sig vid kaffe kön, min hjärna började mala HAN KÄNNER JAG IGEN... sen kom det Andreas Ravelli... sen hon som satt bredvid mig som är ännu mindre sportintresserad än jag, började också känna igen honom, men trodde först det var Thomas Ravelli.

Då säger man hejdå till detta gänget man har följt släkthistorien om dem.
Nu väntar man på att Allt för Sverige skall börja, vet inte alls när det kan tänkas börja.

Hehe fick ett gott skratt igår... hehe skrattar bara jag tänker på det.
Jag var på väg till köket och ser i huset mitt emot att det är en naken kille där... först tänker man ser jag i syne? Men nej det gjorde jag inte. Sen ser jag att han går ner på knä på golvet och där kommer upp ett par ben och fötter hehe hehe så är de på väg att ha sex... jag säger då det, de som bor ovan eller en våning till kunde säkert se allt vad som hände på golvet.
Man kan undra att de inte tänker sig för... han har inga gardiner eller persienner... och full belysning på....
hehe säger bara en sak SLÄCK LAMPAN.

Pratade lite med pappa idag, alltid lika trevligt.
Nu blir det TV.
Kramizz
Taggar: TV;