Vilken dag!

Nu har man berättat för alla som läser min blogg och facebook att jag börjar gå mot ett nytt liv. Nu är det bara att vänta tills man får börja starta resan.
Man är lite så att man vill göra det nu så har man gjort det, men nu är det en tid man skall få information, prata med någon kan jag tänka mig.
Det vill till att vara redo att göra en Gastric Bypass och det är jag nu. Annars hade jag inte anmält mig för detta ingrepp.

Jag använer inte GBP för att få en genväg, de som känner mig vet att jag har kämpat flera gånger att gå ner i vikt, jag har nått en gräns sen så går jag upp igen. Jag vill inte se ut som jag gör idag, jag vill ha min energi, jag vill må bra, jag vill slippe värken i fötterna...

Även om man gör en GBP så får man kämpa för vikten ändå och det hjälpmedel man har är att man inte kan äta för mycket, man kan bara äta små mängder. Motionera för att gå ner det behövs också, man skall inte tro att man gå ner av att sitta i soffan bara för man gör en GBP.

Ja ni får följa min resa...

Hollywoodfruar har nu börjat igen.... ja denna Gunilla, vad skall man säga... hon ser ju bara pengar, om de inga pengar har så gör de inget besvär. hehe...
Ja ja den nya frun... varför måste de spruta in så mycket skit i läpparna... det är ju inte snyggt.

Nagelfix blev det efter jobbet... men men resultat blev inte så bra på ena handen, ej stadig och lite för mörkt nu på kvällarna.

Dagens färger... Det skall bli Fransk manikyr

Valde att ta en rosa ton på manikyren.
Sen blev det den glittriga Art liner lacket.

Den vanliga manikyren... men ville ha lite bling bling

Men det var då inte lätt att få dessa linjer... misslyckats på en del och andra var OK... men men övning ger färdighet.

Får se hur länge detta håller, står att man skall ta toplacket var tredje dag för det skall hålla, men inte med mina naglar så håller det så länge.

Ha en skön kväll vänner
Kramizz

Visa fler inlägg