Varför?

Jag har inte fattat det med att man som en supporter till ett lag lag skall bråka med en annan supporter. Ja man kan småreta varandra på fair sätt, men när man skall hålla på att misshandla varandra.

Nu har ännu en fotbollssupporter dött pga misshandel. Bilderna man ser nu verkar det som lagen enas och man lämnar saker med andra lags tryck m.m.
Men skall ett dödsfall vara det som enar supportarna? Så tycker man att det inte skall vara.

Nu såg jag att inte ens det funkar... den siste idioten är inte född. När man under fotbollsmatchen kastar en bengalsikeld så en nioåring får det i huvudet. Tur att han hade en keps på sig.
Man kan undra hur den där supporten tänkte när han kastade det... IDIOT.

Lite GLADA nyheter...
I september kommer en efterlängtad Silfverbielkebok ut... JAAA och Stefan Sauk kommer läsa den, finns ingen annan som kan göra den nu när han har läst alla de andra böckerna.
Erövaren kommer boken heta.Såg även att en fortsättning till Kaffe med rån hade kommit ut.
Låna är silver, råna är guld av Catharina Ingelman-Sundberg heter boken... pensionärs gänget är nu i Las Vegas.
Det blir att lyssna på den sen.Tror Helge Skoog läser även denna del.

Snart sängtajm för min del.
Natti Natti
Kramizz
Taggar: Boktips;

Musikalen Priscilla och lite shopping

Vi vaknade tidigt och tog det lungt på morgonen innan jag och Marie gav oss av ner till centrum. Vi började med en del av Drottningsgatan, det blev några titt i affärerna där, det verkade som den affär jag brukar titta in med väskor inte finns kvar.Lite kort på fina Stockholm, vilket vackert väder vi hade... det var sol och ganska varmt, solbrillorna fick åka på.
Vi hamnade på Gamla Stan för att kolla där. Marie ville till ett fik som har god Caffe Latte, så det blev ett besök på Schwezer konditori på Västerlånggatan 9.Kan ni tänka er jag tog en Caffe Latte, jag har varit lite nyfiken på hur det smakar... det gick dricka kan man säga.
Men oj oj var mycket gott det fanns, man skulle vilja smaka på allt, men så funkar det inte... man skulle inte kunna äta allt.
Det blev en citron maräng bit.Kan säga att det var gott och man blev mycket mätt... det var en onyttig lunch kan man säga.

Gamla Stan kan man lite på, det fanns väskaffärer men jag hittade inget där. Men i en butik som heter Inaya på Västerlånggatan 20 fanns det lite väskor och där hittade jag den.Lite glittrande änglarvingar är inte dumt.

Vi hittade en liten butik med bikini i fönstret och underkläder, där passade Marie på att gå in, de var så duktiga med att ta fram rätt storlek så Marie var supernöjd med hennes fynd där. Värt pengarna.

Gamla Stan är vackert med sina gränder och gamla hus.Men bara en sak jag undrar över... när plockar de ner julbelysningen, den var fortfarande tänd?Lite mer shopping blev det.
Hamnade på Science Fiction bokhandeln, de hade många böcker på engelska.
Det blev en bok som följde med hem...Får se om man gillar den... Nu ser jag att den ligger på Västerlånggatan 48, värt ett besök om man gillar denna typ av böcker och vill ha dem på engelska för det har de en stor avdelning.

Hamnade vid riddarhuset och där satta vi oss på en bänk och vilade lite våra ben.Jag fattar inte att mina fötter klarade av detta så bra... helt otroligt. Vi gick runt i 6 timmar med vilopauser på cafét, Riddarhuset och när vi åt.

Vi gick sen tillbaka drottninggatan innan vi hamnade på Jensens Böfhus för lite mat. Det var kö, men vi kom snabbt fram och fick ett perfekt bord som gjorde att vi inte stördes av någon. Men maten fick man vänta på, ca 45 minuter tror jag. Tror en del väntade längre för några blev erbjudna att ta från salladsbordet.
Jag fattar inte varför det skall ta sådan tid på Jensens, för så är det även här hemma att man får vänta så länge på maten.
Den är ju god. Så väntar man på något gott så väntar man aldrig för länge sägs det. För den delen så tog vi det lungt och stressade inte med maten... Jensen har verkligen ändrats på sig, i början när de startade så fanns det enbart en halv tomat som grönsak på tallriken och de hade knappt någon sallad.

Hann med en H&M butik innan vi åkte tillbaka hem till Nicke för att vila och göra iordning oss. 

Nicke bor perfekt, utanför porten några meter bort så han han Tvärbanan... man kan säga utanför porten, så det var inte långt man behövde gå.
Vi hittade snabbt till Göta Lejon och kom fram i bra tid.Vi behövde inte vänta länge för att komma in och sätta hos, givetvis ett programhäfte blev det, så man kunde läsa lite när man väntade.


Här satt man och väntade på ridån skulle gå upp. Vi hade bra platser som man såg bra ifrån.

Priscilla var bra och rolig, det var många skratt kan man säga. Värt varenda krona. kan förstå att de har förlängt den för det har gått så bra för den.

Jag och Marie sa innan den började att vi skulle ut och äta efteråt, men i pausen så sa vi att det blir att åka hem istället för vi började bli trötta... vi hade en chipspåse orörd efter att vi "trodde" att vi skulle kunna äta den med Let´s Dance när vi strax innan hade ätit pizza... kan undra hur vi tänkte här. Men den blev perfekt tills vi kom hem efter Priscilla. sen somnade vi gott,

Sommartid... vaknade till 8 och sen blev det att göra sig iordning, äta frukost och sen packa ner det sista. Säga hejdå till Nicke som tog en extra titt så vi inte hade glömt något. Han sa att han kunde hitta lite nagellack eller mobilladdare efter gäster han haft, men tror inte att han hittar något efter oss.

Var hemma vid 13 tiden i Jönköping, vilken väder det var här. I Stockholm var det lite disigt när vi lämnade det. Vi kom hem hit till värmen.
Jag var en sväng och handlade sen lade jag mig i soffan och kolla i Priscilla häftet och somnade.

Nu är det tillbaka till vardagen och se till att man kommer till jobbet imorgon i tid... ja ställa om klockorna, check det är gjort...
Matlådan skall fixas... skall göra det nu :0)

Ha en skön ny vecka.
Kramizz
Taggar: Familjen, Foto, Nöje, Resa, Shopping, Väskor;

Stockholm resa

Då har dagen kommit, jag har tagit ledigt för att ta det lugnt hemma.

Jag lade ut en bild på Facebook som jag inte anade skulle bli så träffande.

Marie kom och hämtade mig vid ett tiden. Vi pausade i Nyköpingsbro, oj vad varmt och gott det var där. 17 grader i solen. Härligt.

Sen vid Alby stannade vi till vid en mack för att få igång gps på Marie telefon. Bara det att Marie telefon satte inte igång den. Jag fick testa på min gps för första gången och den funkade fint.
Innan vi hade fått igång den insåg vi att vi missade infarten till Liljeholmen.
Vi blev hänvisade in till stora Essingen. Vi hängde på vad gpsen sa. Insåg sen att vi hamnade på samma plats igen och om vi hade gjort en u sväng hade vi sluppit denna Essinge turen. Ja vi skrattade så vi låg dubbelvikta.

Strax innan detta ringde Bengt och jag sa att Marie körde och vem jag var, men han hörde inte detta. Trodde först det var Marie sen när vi skulle lägga på fattade han att det var jag.
Han hade ingen aning att vi var i Stockholm.

Vi kom hem till Nicke till slut. Som bor jättefint här på Liljeholmen.
Vi bestämmer oss för att det blir pizza till kvällsmat.
Riktigt god pizza.

Det är Marie och Nicke som är på väg in på pizzerian.

Vi hann in en sväng på Hemköp och köpte gott gott. Varför tror vi att vi skall få i oss det efter pizzan?

Jag tog kokt skinka, räkor och mozzarella på min pizza. Det tog lång tid att få den, mycket folk så man kunde gissa att det var ett bra ställe.
Det låg väldigt vackert vid vattnet.Oj vad mätt man blev. Sen blev det soffan efter att gjort iordning sängkläderna. Lets Dance tid.
Gick inte så bra för Benjamin idag. Vals är inte hans dans.
Jag och Marie vi skrattet oss igenom det. sen var det serien med amerikanen som flyttar till sverige och där blev det en massa skratt. Nicke undrade vad vi skrattade åt. Han slutade tillslut att fråga oss.
Vi lyckades se vem som åkte ut och kan säga att det var fel person. Patrik skulle åkt.

Vilken soffa Nicke har, snygg som attans. Har blir min sovplats denna helg.Nu har jag sprungit ett antal gånger på toa, så är det när man dricker en massa vatten innan man skall sova.
Klockan närmar sig fyra på morgonen kanske dags att sova lite till.Här är bilen som blev så passande. Ja vem vet man kanske är synsk. He he.

Ha en skön lördag nu
Kramizz