Lookfantastic - Januari 2020

Då går vi in i ett nytt år med dessa boxar. Den första från Lookfantastic kom för ett par veckor sedan men jag har inte lagt upp den fören nu.

Gillade boxen, undra om de kommer använda denna stil på den nu.
Då skall jag visa vad jag fick i januari.
  1. Ecooking - Moisuraicing serum, ett serum fyllt med Hyloronic acid. Jag fick 10 ml, ca pris 268 kr
  2. Lord & Berry - Ultimate lip liner, som det säger så är det en läppenna. ca pris 187 kr
  3. Glov - moon pads, det är 3 st pads som man kan tvätta och blir miljövänligt när man inte behöver använda bomullspads. ca pris 88 kr
  4. Mio Skincare - Boob tube, någon kräm som man skall smörja in brösten med, vet inte om jag tror denna skall göra nytta som som ge fastare hud m.m. 30 ml ca pris 112 kr
  5. Australian Bodycare - Tea tree oil blemish stick, ett stick för minska finnar, rödhet m.m. 9 ml ca pris 124 kr
  6. Sebastian Professional - Dark Oil lightwieght schampo och balsam, inget som tynger ner håret och skall ge volym och glans. 50 ml x 2 ca pris 99 kr
 
Jag betalar 175 kr för denna boxen och värdet i Januari är ca 878 kr.
Jag ar inte testat något av det, glömde använda finnsticken för jag fick nämligen finne i veckan.

Ha en bra dag
Kramizz
Taggar: Boxen, Lookfantastic;

Vad fick jag i födelsedagspresent?

Nu är det  ca 1,5 månad sedan jag fyllde år och jag har nog inte berättat om vad jag fick. En del beror på att jag fick någon sak nyligen.

Jag firar inte och hade inget kalas så jag förväntade mig inget speciellt. Jag har fått mina presenter vid olika tillfällen.

Det första jag fick var sommaren 2019 då mamma valde att betala en del av min väska.
Jag har i några år tittat på en Michael Kors ryggsäck och det var den mamma lade en slant på. Den andra slanten var en present från mig själv. 😂

Jag fick ett kort från vänner som kommer bjuda ut mig på mat, mitt val när och restaurang. Superfin present som snart kommer att bli av.

Pappa ger mig en gåva... Igår beställde jag det jag ville ha av hans pengar.
Bild: Orrefors hemsida

Har kollat in dessa ljusstakar, Orrefors Carat i Mässing blev det. De kommer bli fina här hemma. Jag har en vas i samma serie.

Brorsan hörde av sig och undrade om jag hade gjort DNA. En sak som jag alltid velat göra och det fick jag av min bror.

Så nu väntar jag på att testet skall komma så får man se vad det blir av det och vad det säger.
Bild: FamilyTreeDNA

Jag valde detta test för det är flest svenskar som gör det. Min tanke är att en lite liten chans kan finnas att man får en träff på min mammas biologiska far sida. Eftersom han är okänd så hoppas man på en träff och kanske kan få veta dem det är.

Jag har varit inne på att göra Ancestry för att se om man hittar Amerikanska släktingar för att där är det större chans att hitta det. Kanske gör man det sedan. Jag hoppas att kitet kommer nästa vecka eller veckan där efter, sedan kommer det ta 4-8 veckor innan man får resultat, så i slutat av mars eller början av april kan jag visa resultatet.

Som brorsan sa
- du kanske kommer från Asien.

Hm om jag kommer från Asien så kommer han också därifrån. 🤣😂

Sedan fick jag 1000 kr i presentkort på Asecs från jobbet, så nu blir det att fundera på vad man skall köpa. Det är mycket jag vill ha så nu skall jag tänka ut vad det blir så man köper något som man inte tröttnar på och som kommer finnas med en under en längre tid.

Tror inte jag glömt något, har jag det så sorry.
Detta var mer än jag trodde att jag skulle få. Så jag är super nöjd.

Ha rn härlig skön söndag
Kramizz
Taggar: Födelsedag;

SM-guld blev det i Gävle

Då har man kommit i ett nytt år och det är dags att göra mitt första inlägg på det nya året.

Vad har hänt de första dagarna?
Jag hade en lugn nyår och dagen efter blev det att packa för den 2 januari var det dags att åka till Gävle.

Det var med jobbet, och vi åkte med bussen och ungdomarna som skall spela SDF-SM i Gävle. Vi har ett Flick och ett pojk lag och åldern är 16 år.

Det är en lång resa med buss och en del stackare har åkt ända från Kalmar. Vi har ju spelare från lite överallt i Småland som bildar Smålandslaget.

När vi kom upp blev det att checka in och sedan satt vi och jobbade lite innan det blev middag vid 19 tiden.

3 Januari var den dagen som matcherna började, nu hade de ändrat så att killarna och tjejerna möter samm distrikt så det började med Skåne och där förlorade de båda småländska lagen. Sedan blev det att handla lite till lagen och en panini på ICA Maxi innan det blev matcher igen där båda smålandslagen vann mot Gästrikland.
Tillbaka på hotellet blev det Räkmacka.

4 januari var det dags att sätta sig i hallarna igen och den första matchen möte de Blekinge som de vann emot och sedan bar det av till Nian och vi åt asiatisk mat.
Nästa matcher var mot Västernorrland och där vann tjejerna och killarna spelade lika.

Vi möte vår fd ordförande som vi satt och pratade med på kvällen och Smålande hade spelat klar i sina grupper med det var inte klart om de kommer till kvartsfinalen. Nu gäller det var det blir i de matcher där Skåne spelar.

5 januari så blev ut i hallarna igen för att kolla på Skåne, först ut tjejerna och förlorade de men Västernorrland gjorde inte allt för många mål och det gjorde att tjejerna gick till kvarten som de tyvärr senare förlorade och får spela en placeringsmatch.

När det gäller killarna MÅSTE Skåne vinna för att killarna skall kunna ta sig till finalen. Så ni förstår att det var inte så bra de spelade i början.
Skåne vann och killarna fick möta Södermanland som var en spännande match där resultatet blev lika och det gick till förlängning och till sist straffar, där Småland tog hem segern.

Vilka straffläggare killarna är. Wow.

6 januari och sista dagen. Kl 11 spelade båda lagen och vi valde killarna för de spelar semi och efter som det är jobb för vår del så är det att fortografera och lägga ut på Instagram och Facebook för min del.

Tjejerna vann sin placeringsmatch och kom 5:a. Killarna möte Stockholm och man vet att en medalj blir det för som minst blir det brons.
De vann över Stockholm och var nu i final.

Östergötland var motståndet och vilken match det blev, man hade ont i magen.
Den var jämn och det blev lika så åter igen förlängning som blev mållös. Straffar och där är Småland bra och vi tog hem Guldet.
Det var historiskt för på killsidan har Småland aldrig vunnit Guld.
Tjejerna fick vara med och fira guldet så det var roligt.
Det var kul att få uppleva detta och bra betalning för de dagarna man var i Gävle och jobba.

Bussresan hem var inte lugn men det förstår man efter denna vinst. Jag var hemma halv tre på natten och det blev att man tog ledigt på tisdag och onsdag.

Nästa år är det lite närmare, Nyköping och Oxelösund. Vem vet man kanske hamnar där då med.

Ha en härlig helg.

Kramizz
Taggar: Innebandy, Jobbet;