På plats

Ingen direkt sovmorgon idag inte. Började med att åka till Ryhov. Skulle ta några blodprover för att läkaren villa kolla mina vitaminer i kroppen efter operationen.

När jag steg av bussen tänkte jag kolla om eller när frisören öppnade, hade tur att hon var där, och öppnade för mig. Så nu är jag äntligen klippt.

Mamma hon fixar här hemma, hade börjat tvätta mina fönster för hon tyckte inte de var så vackra... wow jag ser ut nu hehe... ja eller rättare sagt ser klart ut.

Sen fixade vi till balkongen... så nu är grillen på plats.
Så imorgon blir det nog grillning :)
Synd att det kommer vara skitväder denna helg när man är långledig.

Ha en skön kväll
Kramizz
Taggar: Grilla;

Nu blir det grillning

Handlar dagen... och en grill inköptes, min första. Ingel kolgrill, för att det får man inte ha på balkongen så det är elgrill som gäller.
399 kr på ICA Maxi. Ja en grilltång blev det också. Hoppas kunna få till en grilldag denna helgen. Det blir kyckling och klyftpotatis. Köpte Eriks Aioli Lime sås. Hoppas att den kommer att smaka gott.
Nu skall det bli gott att vara ledig i fyra dagar. Börjar ledigheten med att ta lite blodprover imorgon. Skall komma lite vitaminer i koppen efter operationen.

Ha en go onsdagkväll.
Kramizz
Taggar: Grilla, Shopping;

Aruba Blue

Jag har saknat mitt gamla Wet n Wild nagellack som var en härlig blå färg, hittade ett Essie nagellack som var den blå färgen. Valde att denna gången piffa upp den.
Som vanligt ser det bättre ut i verkligheten.
Så här ser det härliga blå lacket ut... nu är jag nöjd. Köpte ett blått lack i Amsterdam förra året men det nagellacket var inte denna mörka färg.
Som ni förstår av rubiken heter nagellacket så här.
Det glittriga lila Loreal nagellacket gissar jag att det heter Sirene, det är det ända namn jag hittar på flaskan.
Kommer blir favorit lack :)

Ha en underbar kväll
Kramizz
Taggar: Nagellack, Naglar;