Äntligen är man lite friare


Det har nu gått 3 veckor sedan jag vaccinerade mig och då kan man gå ut lite mer i butiker m.m.

Man skall inte tro att man inte kan bli smittad, visst man kan umgås lite mer med folk och gå i butiker men det gäller fortfarande avstånd, tvätta händer och att man inte går i timmar i affärer.
Jag skulle inte sätta min fot i Ullared för där går man lätt i 4 timmar.

I fredags blev det en tur till Nässjö och Dollarstore för mamma har aldrig varit inne i den butiken, jag har ju varit inne i Vetlanda, Växjö och Falköping då de inte finns i Jönköping.

Kom hem med lite saker som jag hade skrivit upp på listen men inte allt för jag hittade inte det eller så kändes det inte rätt.
Lite till köket blev det med miniskålar och andra mönstrade skålar, diskborstar, lim för att limma fast min diamond painting motiv på bakstycket av ramen fär den är så tung att den glider ner.
Känner att jag inte köpte något onödigt bara för att man äntligen kommer ut lite mer.

Det som jag tänkt köpa länge men inte blivit av för pandemin hittade jag, ljusslinga som jag kan ha i min lilla kupa. Vill ha det så min lilla trollkarlsgubbe syns bland det gröna.

Den grubben med en kristall köpte jag på en alternativmässa.
Jag blev nöjd hur det blev, köpte några extra slingor man man gör något annat här hemma. de kostade 10 kr för 20 led ljus på slingan. köpte även en för 20 kr som hade 30 lampor på.
 
Kupen är fårn IKEA likaså boxen, Chanel boken inköpt på adlibris, planen är att köpa en lite större bok under men de har varit slut när jag har kollat, nu var det ett tag sedan jag kollade, så får ta en titt igen snart.
Silverfärgade asken är en julklapp från min bror. Hittade den när jag rensade ut lite i källaren.
Igår blev det lite fix med tavlan så jag kom en lite bit längre på den, passade på att lima fast den jag är klar med.

Den jag håller på med nu känns inte som den blir lik fin som den andra jag gjorde, men det är svårt att säga när man har gjort så lite på den. Det är mer ett suddugare motiv än den andra och det kan vara anledningen också.

Skall bli kul att få upp dem på väggen sedan när man är klar med dem.
Idag har det blivit lite gjort på tavlan och vänta på matkasse leverans, får hoppas att den kommer idag och inte fösvinner igen. Håll tummarna.

Ha en skön söndag
Kramizz
Visa fler inlägg