SEMESTER... ja nu har jag semester

Att man varje år ser fram emot denna semestern, det är så härligt när den väl kommer.

Vi satt på jobbet och sa att tänk om arbetsgivaren skulle säga att du får jobba en vecka till när man jobbar sista dagen innan semestern. Alltså man hade ju tappat musten totalt. 😂

Jag har redan inne redan på tredje dagen på min semester, och har 5 veckor till att ha det härligt och ta dagen som den kommer.
Jobbade sista dagen i tisdag men var iväg onsdag em/kväll i Ljungby på något som heter Minivärlden.
Det var en läkare som bygde denna bana i källaren och större och större blev den och han fick göra hål i vägen mellan rummen för att få plats med säger historien.
När han gick bort så förstördes den men en förening bildades och gjorde iordning den och visar nu upp den. 
Vad gör vi där? kan man undra när man jobbar med Innebandy. Det är så att vår ordförande kommer att sluta och han gillar tåg så då tog vi detta som en sommaravslutning för denna säsong.
De håller även på med ett stor projekt med att göra Mini Småland och det är två tågbanor i näromtådet Ljungby som skall byggas upp och de är ute och mäter husen och tar kort för att få det exakt.
Vilket arbete.
Det finns mer att se dät som tennsoldater i olika slag, träfigurer och tekniklego.

Gillar ni sådant tycker jag att ni skall åka dit, ta med barnen för det finns saker för dem att göra också. Minivärlden i Ljungby.

Då får man se hur vädret kommer bli dessa veckor man nu är hemma. Vad tror ni, blir det lika varmt som förra sommaren, regnar det bort eller blir det runt 20-25 grader med sol och moln?
Jag kan säga att jag hoppas på det senaste.
Visst regn behöver vi efter torkan förra året. 

Jag har köpt ett par filmer som man kan kolla på om man inte kan gå ut eller om det inte finns något på TV, Det brukar vara dåligt under sommaren.
Bohemian Rhapsody har jag sett på Bio men der gärna om den igen. Köpte den fär någon månad sedan den andra är nyare inköpt, har inte sett den. Får se vad jag tycker om den.

Igår så blev det en tur till Intersport för jag behöver nya skor. Mina är slitna som attans under.
Kollade in ett par asics men de var så hårda i hälen men mjuk att gå i. Jag har som krav att det skall vara Gore-Tex för jag går i  dem i alla väder. Men det fick bli ett par Reebok igen för de är bättre vid hälen ioch bredare på foten. Det två sista gångerna har det varir Reebok för min del.
Hade tur att det var på rea, 599 kr annars kostar den 899 kr. Gore-Tex så klart.

Framme i kassan blev det 3 pack ankelstrumpor från Puma. Om de är bra så kan man kolla in dem i Amsterdam för det finns en Puma butik inte allt för långt bort frän där brorsan bor.
Nu får man ta det lite lugnt med handligen för jag skall ju till Amsterdam snart. 😎 Det kommer säkert bli en del shopping men är inte säkert att jag skriver något för att förra året kom jag inte åt min blogg när man var utomlands.

Får ta med ateckningsbok och penna för att skriva lite där och sedan lägga ut det på bloggen.
Det funkar det med.

Ha det gott
Kramizz
Taggar: Jobbet, Shopping;

Bungalow - The Sims 4

En mörk plats i den nya värden fick ett runt hus.

Det var väldig mörk mark, men det har med att det ligger vid foten av vulkanen.
Det är svårt att möblera ett runt hus.
När jag ser på korten nu så ser jag att en del saker jag satte ut igår har försvunnit så det är väl en bugg, märker att det är några stycken, som bla med fönstren som bli konstiga vid gardiner.
Får se vad man hittar på nästa gång, men det får bli när jag har semester, bara några arbetsdagar kvar.

Ha det gott
Kramizz

Spelat i 23 dagar The Sims 4

Satt här igår och kollade Origin när jag laddade ner det nya spelet. Upptäckte att man ser hur många timmar man har spelet sedan man köpte spelet igenom dem.

Jag slog ut det på dagar och har alltså på 1 års tid spelat The Sims 4 i 23 dagar i sträck. Tror faktiskt det inte är så mycket mot vad andra lägger sin tid på i spel.

Jag bygger och inreder mest så det är inte så mycket spelande utan mer ett avslappnat sätt som gör att man kan komma in i ett maindfull mode.

Men nu har jag faktiskt kolla in nya ön med en av simmarna och testa lite olika saker.

Nu kan de sola och bränna sig för den delen så se till att de smörjer in sig.
Jag gillar det håret för det är så fint gjort. Så hon kan sitta och sola sig på den madrassen och guppa på vattnet.
Väldigt rent vatten får man säga, det ser nästa ut som han svävar.
 
Gå runt med bikini hela dagen verkar hon gilla. The Sims 1 spelar hon på datorn. Känner igen det när jag satt och tittade.
 
Hon har nära till att fiska och fick upp hennes första fisk, det var inte en liten abborre.
Tyvärr är det som i verkligheten att simarna skitar ner och det flyter runt en massa plast och skräp så man får hålla koll på detta för miljön runt omkring kan må dåligt av det.
Sandskupturer är ett annat projekt de kan hitta på.

En annan sim jag har var på kryddmarknad och hon vart inte glad av att äta stark mat, det sprutade eld ur munnen på henne. 😂
 
Hon är konstig, hon kan prata med sig själv och sedan så har hon för sig att något är där och hon blir lite läskig och kollar runt omkring henne, kan det ha med vampyrer att göra?

Det var lite vad som har hänt de få timmar jag verkligen har spelat med simarna.


Ha en underbara Midsommardag.
Kramizz
Taggar: The Sims, The Sims 4;