Lade in en beställning på Kicks

Vart tog maj vägen? Nästa vecka går man redan in i juni, helt otroligt.

Jag fick Kicks Magazine i förra veckan och såg att det var lite rea på en del saker så jag kollade in en dagkräm från Lancome och den finns i gel som jag gillar med Cinique Moisture surge 72 hour. Har testat många dagkrämer och går alltid tillbaka till Cliniqe, men tänkte att det kan vara kul att se om en annan gel är bra också.

Så klart vill man titta och känna på den om det är en okej gel. Kollade in Kicks men de hade inte den i hyllan eller prov på den. Så jag gick till Åhléns för att se om de hade den, de hade ett paket kvar men provet hade fått fötter.
Så onödigt att jag åkte till Asecs den måndagen.

Så tisdagen blev det att åka ner till stan istället, Åhléns hade inte en enda förpackning kvar men jag lyckades hitta provet så det blir nog att köpa det, men tyvärr är det slut i butikerna på Kicks och i webbshoppen också. Typiskt när det är ett bra pris på den.
Sedan var jag på Rituals för jag köpte refeill för dofterna men de pinnarna var slut så de fick jag nu.

Så det är bara att vänta och se om det kommer in igen innan erbjudandet går ut. 

Mamma fyllde 70 år för ett tag sedan och funderat på vad man skall ge. Först var jag inne på Kort, glad och Tacksam med Pernilla Wahlgren men det såldes slut snabbt, sen såg jag att vallarna satte upp Stulen Kärlek och Stefan & Krister är tillbaka, Krister är bakom och Stefan på scen.
Men mammas gamla bil vet man inte om den funkar så länge till eller om den går igenom besiktingen. Så dra till Falkenberg är inte lätt då.
Hade en annan idé men den gav jag bort.
(bildkälla, Vallarnas frisluftsteater)
 
Eftersom jag har kollat in sidan så ser jag i en reklamlänk att de kommer att komma till Jönköping, snabbt in och kolla och ser att den kommer gå den 22 november och så köpte jag två biljetter och överraskade mamma på bussen på väg till jobbet denna veckan. Jag får nöje och mamma med, då får man hoppas att den är bra.

Annars har det inte hänt så mycket i veckan. Regn och åska har det varit och regn behövs.

På jobbet är vi utan chef och det har vi varit ett tag nu men vi har en i styrelsen som hjälper till och nu nu i ons-fre var han på plats hos oss för det var dags för utvecklingssamtal och det hade jag igår och det gick bra. Sedan ville han gärna att vi gick ut och åt på kvällen på torsdagen, tyvärr kunde inte alla komma. Min buss den var så försenad, så typiskt men jag kom ca 20 sent, så det blev bara jag, Håkan och Stefan som satt och åt på Olearys. Det var trevligt faktiskt.

Idag vaknade jag kl 5 på morgonen, typiskt när man är ledig. Kollade lite vloggar på morgonen innan man gav sig av och fixade med en sak.
Nu känner jag att jag är trött efter att betalt mina räkningar och sitter framför datorn.

Sedan kollade jag in Kicks och såg att Lancome gelkräm fanns inne så det blev en beställning där och av en slump så hittade jag lite annat också. Åh vad svårt det var. 😂
Allt till rea och det gillar jag. Nu hoppas jag att jag får allt för förra gången jag beställde stod det att allt skulle komma men sedan så kom ett meddelande att det var slut på den ena saken. Ser att krämen är nu slut igen, fanns det bara en inne?

Håll tummarna att jag får den, men jag tror det för dt verkar som den är skickad.

Nu regnar det ute igen. Kanske man skall passa på att ta en vilopaus innan kvällens Let´s Dance börjar.

Ha en riktig skön helg
Kramizz
Taggar: Shoppa, Skönhet;

Kommentera inlägget här :