Ut på en tur - 13 juli

Vaknade kl 5 så här bli det ingen sovmorgon, typiskt med huvudvärk, blev det för mycket cider? 😂

Vi tog det lungt på förmiddagen och jag och Cristina gick till McDonalds och Febo för att handla lunch.
De har McWrap här och det var jag bara tvungen att ta för de har ju slutat med den här hemma.

Sedan gick jag och mamma ut, mamma ville testa hur mycket hon klarade att gå, tyvärr var det regn och vi kunde inte gå långt för att det fanns inget ställe att sätta sig på.
Vi tog det lungt hemma sedan och kollade på TV. Får hoppas att vi kan ta oss längre imorgon och att Tramkorten är laddade så vi kan åka till ställen.

Jag och Cristina.
Brorsan var en dåre som åt en väldigt stark chokladbit.
Tror det är den starkaste pepparn och brorsan stoppade allt i munnen och det var svettigt för honom och Cristina fick spruta grädde i munnen på honom för han hade inte mjölk och han åt vitt bröd också.

Det blev sängtajm för min del innan kl 12, men det var en dam som hade tagit min kudde. Lilla Lady.
Kramizz
Taggar: Amsterdam, Resa;

Going to Amsterdam - 12 juli

Då var det dags för den årliga resan till Amsterdam. Som hade lite överraskningar till min mamma.

Tyvärr kunde jag inte blogga i Amsterdam för blogg.se och min brors internet uppkoppling funkar inte tillsammans, Jag kommer inte ens åt att kolla på bloggar från blogg.se. 
Så det får bli efteråt som jag bloggar.

Det var varmt på morgonen när man skulle packa det sista och fixa lite innan man åkte iväg på Växjö kl 10.00.

Vi var i god tid på flygplatsen och passade på att köpta lite att äta. Flyget var lite försenat, ca 25 minuter efter det skulle avgå kom vi iväg.
På planet fick man en rulle med mozarella och den smakade inte så mycket.
Vi landade inte allt för mycket försenade. Vad mamma inte visste var att vi skulle bli hämtade för brorsan hade fixat det som en födelsedagspresent då mamma fyllde 70 år i maj och han hade inte grattat henne.
Jag visste om det och stod och letade efter vår skylt och mamma såg den men säger inget.

Vi fick åka en fin bil.
Det blev att gå en sväng för de vill inte köra nära, förstår inte detta. När vi kom fram så blev det en riktig överraskning. Jag visste inte om att de hade fixat så mycket.
Sedan blev det att fira med Champange och för min del cider. Det var guld i det, 23 karat.
Fint skall det vara. Brorsan hade gjort en smörgåstårta efter det recept jag hade och det blev superbra och min mage klarade av det, men det var lite ont i magen efter att ätit kladdkakan.
Så klart blev det guld på Smörgåstårtan.
Mamma fick en fin mugg av brorsan och sedan ett halsband som jag hade med mig som jag hade tänkt att ge, men så gav jag den idén till brorsan istället.
Sofia Wistams mamma halsband som hon blev glad över.
Det blev att jag gav mamma biljett till Stulen Kärlek i november.

Sedan förra året hade de köpt nya möbler så de hade köpt en ny bäddsoffa som jag och mamma fick sova i. Mycket bättre än den de hade innan som var stenhård.

Att sova i det rummet där soffan står gjorde att vi inte hörde livet ute fårn gatan då folk festar till kl 5 på morgonen.

Får se vad morgondagen har att ge.
Kramizz
Taggar: Amsterdam, Resa;

Glossybox - Juli 2019

Vad jag väntade på denna box, hade hoppats att den skulle komma innan jag reste till Amsterdam.

Den kom någon dag innan jag skulle åka hem från Amsterdam.
Färgglad box som kom, men hur var innehållet? Det är det som är viktigt.
Det var med en bonus denna gången, det händer emellanåt.

1. Dr PawPaw, har man fått ett antal gånger, detta är den Orange Balm, så den har en färg och är inte som den gula som är helt naturligt. Jag testade den men det är inte min färg. Fullsize 25 ml, Pris ca 79 kr.

2. Dr Botanocals - Pomegranate superfood Regenerating sleeping mask. Detta var den sneak peek vi fick förra månaden. Denna skall absolut testat, kanske redan i natt. Älskar masker. Fullsize, 30 ml, Pris ca 139 kr.

3. Popup Beauty - Peel off glitter gel mask. Det är en mask som är glittrig med stjärnor i sig. Den påminner lite av den burk man hade i mellanstadiet med glitter som man satte en fläck på kinden. Hehe man kan säga den tidens highlighter. Detta är en mask kom jag absolut kommer att testa. Fullsize, 20 g, Pris ca 129 kr

4. OSIS BOHO Rebel Brunette, Schwarzkopf, detta är ett torrschampo som är för brunt hår då det är pigment i det. Jag är inte brunhårig men när jag sist fyllde i så skrev jag brun för jag hade färgar håret då. Resestorlek, 100 ml, Pris ca 66 kr (Fullsize 300 ml, 199 kr)

5. Bioré - Deep cleansing pore strips. Lite strips för näsan, det kommer att testa för att se om de funkar. 1 st, Pris: 12 kr (Ett fullt paket kostar 75 kr och har 6 st stripes)

Bonus: Carlys Natural Company Boost. En shoot man kan boosta med, fick även att man kunde hämta ut en gratis från Life också. 60 ml, pris 30 kr.
Jag ger 139 kr för denna box som denna gång inte har ett högt värde. Boxen innheåll ligger på ca 425 kr. Med boosten så är det 455 kr.

En del fick Rituals istället för att få torrschamo och det hade jag också viljat ha
Jag är i tankarna om jag skall fortsätta med denna box eller inte för nu känns det att det kanske är dags att avsluta den.
Får tänka lite på det.

Ha en riktigt skön helg.
Kramizz
Taggar: Boxen, Glossybox;