Tar ett besök till

Natten var inte kul, sov inte mycket pga tandvärk. Vet inte vad man skall göra, tabletterna hjälper inte mycket.
Ringde igen och fick tid hos jourtandläkare på Ryhov.
Någon hjälp måste jag ju få för verken, kan säga att det var nog tur att jag åkte dit.
 
Tanden borrades upp igen. Verkade vara fint i den rot som renades igår. Men de andra rotingångarna är svåra att hitta. De behövs special tandläkare till men det är något jag måste ta med min tandläkare och ringa dem på måndag. 
 
Hon märkte att jag var svullen i gommen på den sida där den troligen onda roten är och hon sa att det kommer bli mer svullet och det känner jag redan nu, kinden också tycker jag.
Tur att man gick idag för jag fick antibiotika utskrivet och värktabletter som jag får se om de hjälper.
Hon sa att det kommer ta två dagar innan jag kommer att märka något gällande antibiotikan, får se vad tandläkaren säger på måndag om det blir att fixa tanden med rotfyllning eller om man skall dra ut den. Det beror på de kanaler till två av mina rötter i den tanden. Jag vet inte hur det funkar om man bara kan fixa en rotfyllning i tanden och låta de andra vara. Återstår att se.
 
För två år sedan tog jag frisktandvårds försäkring och kan säga att idag är jag glad att jag gjorde det. Var tveksam då men inte nu. Känns konstigt att inte betala något när man går från tandläkaren men jag gör ju det varje månad. Kan tänka mig att min tandläkarkostnader är mer än vad jag har betalt hittills.
 
Känns som man inte gjort något annat idag mer än varit i väg hos tandläkaren och legat i soffan och försökt slappna av lite. Får se om man orkar vara vaken och kolla på så mycket bättre..
 
Ha en go lördagskväll. 
Kramizz
Taggar: Tandläkare;

Jimi Hendrix

Förra helgen blev jag klar med denna bild.
Har sedan inte börjat att måla något mer då jag har tandproblem och har värk iden ännu.

Jag fick en överraskning förra veckan...
Jag beställde en pärltavla och pennfodral i slutet av juli men de kom aldrig så de skickade dem igen.
Jag fick ju dem senare som jag skrev om i ett annat inlägg för någon tid sedan.
Men i förra veckan ligger ett packet som är det med pärltavlan men jag tyckte det var så tungt... såg på lappen att min adress syns knappt så det är otroligt att det kom fram 2,5 månad sent.
Öpnnade det och allt var genomblött... så man kan undra om posten har glömt en korg med paket ute och det har blivit dränkt av regnvatten eller vad som har hänt, det var bara att slänga det.

Vem vet pennfodralet kanske dyker upp också genom dränkt eller mögligt...
Ha det gott
Kramizz
Taggar: Målarbok för vuxna;

Förlist - Mitt liv och Nordman

Författare: Håkan Hemlin med Anders Tengner
Uppläsare: Anders Tengner

Här får man följa Håkans liv, hur han var vild som liten och hittade på en massa hyss, som han senare skulle få veta att han har ADHD.
Han börjar redan vid 13 års ålder med att röka hasch och sedan blir det tyngre droger.

Under Nordmanstiden var han drogad nästa hela tiden och många blundade för det och det var av den anledningen som Nordman tog uppehåll.
Håkan berättar öppet om sitt liv och smuslar inte undan något han har gjort, en bok värd att läsa eller lyssna på.
Bild från storytel
Taggar: Boktips;