The gift of Premium Beauty Glossybox - Limited Edition

I torsdag förra veckan fick jag denna box och var glad att få den men den lyckan var inte länge...

... jag vart så besviken att det saknades en produkt. Jag har hört andra som har varit med om det men de två år jag har haft denna box så har jag aldrig varit drabbad av det.

En del har varit med om det flera gånger. Det är inte säkert att man får den produkten för då är den slut. Då undrar jag hur kan ett företag sälja boxar om en vara är slut? 
Det var inte bara jag som var drabbad att just denna produkt saknades.
Jag mejlade dem direkt att en produkt saknas och fick ett svar under fredagen den 13 september att jag kommer få en ersättningsvara.... vänta nu en ersättningsvara, jag skall väl ha det som jag köpt eller?
En annan tjej som inte hade fått varan hade de svarat att den är slut och hon får 50 credits. Det är bara det att när jag går ut på Glossybox sida och till Limited Boxar så säljer de denna boxen fortfarande... men hur kan de göra det när de inte har den produkten, säljer de den med endast 4 st saker i och sedan skickar en produktvara eller ger 50 credits?
Det där går inte ihop.
Jag svarade att jag inte vill ha en ersättningsvara utan den produkten som jag har köpt. Får se vad det blir om man får den.
En bild från söndagen, ni ser datum den 15 september i nedre kant.
Jag är lite arg här... men nu till vad som jag fick i boxen som kom fram.
Det är lite dyrare märken i denna box som kostar 379 kr att köpa, jag betalade 270 kr då jag hade 109 credits sparade.
Credits får man när man ger omdöme på de proukter man får i boxen. allt från 3-5 credits per produkt.
Vad saknades... jo den i mitten, Estee Lauder, ett serum som jag såg fram emot att testa.
Här är de 4produkterna som hittade hem till mig.

  • Clinique - Dramatically Diffrent Hydrating Jelly Anti-Pollution, en ansikts kräm som man skall använda morgon och kväll. Skall skydda mot föroreningar och hålla in fukten i huden. Clinique har bra produkter som jag gillar. Mängd 50 ml, ca 235 kr
  • Origins - Ginzing Refreshing Eye Cream, en ögonkräm som skall trolla bort trötthetstecken (skall man tro på det) Den ljusar upp området runt ögonen.
    Mängd 15 ml, ca 320 kr
  • Bobbi Brown - Pot Rouge For Lips And Cheeks, färgen är Powder Pink. Ja ni ser vad den används till av bara namnet alltså en krämig produkt.
    Mängd 3,7 g, ca 355 kr
  • MAC Cosmetic - In Extreme Dimension 3D Black Lash Mascara, ja en mascara vet alla hur den funkar och används. Mängd 12 g, ca 250 kr
Det var de produkterna som är på bilden ovan och som jag fick.
Denna saknades
Ett nattserum från Estee Lauder - Advanced Night Repair på 7 ml för ca 170 kr.
En fullstor kostar 730 kr och är 30 ml.

Jag kommer återkomma med att visa er min ersättningsprodukt, vad det nu kommer vara. Vem vet om jag får någon, den är också kanske slut. 😂 😂

Snart kommer den ordinarie boxen för september, jag vet att det kommer en produkt som var med i Lookfantastic boxen som jag gillade och tar gärna en till. Sedan kommer det en Avant produkt som inte är ett billigt märke.

Ha en härlig dag
Kramizz
Taggar: Boxen, Glossybox;

Finns det intresse av detta?

Jag försöker komma på saker att blogga om. Satt här på lunchen och funderade.

Är det intressant att veta vad jag har i ex.

Min väska
Min ryggsäck (den jag har till jobbet)
Min vardagliga sminkväska (rutin)
Min leksminkväska

Kommentera gärna om det skulle vara intressant eller om det finns något annat.

Ha en bra dag
Kramizz

Franskt lägenhetshus - The Sims 4

Jag gjorde detta stora hus för ett tag sedan och det blev en kopia från ett franskt hus jag har sett.

Det skall vara ett lägenhetshus, inreder endast första våningen, huset är tänkt till 1-2 personer till en början när familjen utökas man kan göra iordning de andra våningarna och bygga trappa m..m.
Det blev en lagom stor yta för ett par tycker jag i detta huset.
Planlösningen.
Där skrivbordet är kan man faktiskt göra en trappa och flytta upp det till en annan våning om man vill. Nu har vi möjlighet att göra lite olika trappor i ex L och U. Så kul att de har fixat detta.
Nu har ett nytt game pack släppt då simmarna kan trolla, och strax innan dess kom trapporna och lite möbler. Så roligt när de släpper dessa saker lite då och då.

Ha en härlig dag.
Kramizz
Taggar: The Sims, The Sims 4;