Glossybox - Mars 2018

Jag kom på att jag inte hade lagt upp Glossybox från mars månad, snart kommer aprilboxen, tror den landar hemma hos mig under nästa vecka.
Unicorn heter mars månads box som innehöll en hel del smink, men en ansiktsmask går alltid hem.
Här kan man läsa vad som är med i lådan.
Ansiktsmasken har jag testat, den stelnar ganska snabbt och när det är den typen av ansiktsmask så är det lite svårare att tvätta av den, men för mig funkar dessa masker så bra, jag känner sådan skillnad på min hud.
Jag har en borste som jag köpte på The Body Shop som är så smidig att använda på sådana här ansiktsmasker, man slipper en massa kladdande.

Är det någon som har Lookfantastic boxen?
Är det mer eller mindre med smink i de boxarna?
Jag är mer ute efter ansiktsprodukter/hår/kropp eller annat, inte så mycket smink.

Ha en skön härlig söndag
Kramizz
Taggar: Boxen, Glossybox;

Tranor 2011

För 7 år sedan åkte jag och mamma till Bjurumtrakterna för att gå lite släktingarnas spår och träffa mammas kusin Mikael som jag inte hade träffat innan.
Jag fick komma till Hornborgarsjön för första gången för att se tranorna, men det var inte så många då.

Jag skulle vilja åka dit och kolla på tranorna igen för att kunna försöka ta lite bättre bilder på den för då hade jag bara en vanlig digitalkamera och nu har man en bättre systemkamera.
Ja som synes inta alls några bra kort.
Hehe jag vet inte om det skulle bli så mycket bättre men något i alla fall, för jag har ju som sagt inte tagit mig tiden och försöka lära mig att ta kort.

Ha en skön söndag
Kramizz
Taggar: Foto;

Dubbelgångare

Författare: Tess Gerritsen
Uppläsare: Kerstin Andersson

När Isles kommer hem från Paris så ser hon en massa poliser utanför sitt hus och tror att det har hänt något med en granne men det visar sig att man hittat en kvinna i en bil utanför hennes hus som är Isles dubbelgångare.

Kan detta ha med Isles bakgrund som adopterad och hon börja följa i Annas spår som kvinnan heter. Allt leder till att hon själv är i fara.

Bild från Storytel
Taggar: Boktips;