Köpt en bok - en Jönköpingsdeckare

Såg att min vän hade köpt en bok och det är en Jönköpingsdeckare. Vart intresserad av den.

Nu har jag inte läst några böcker på flera år, jag lyssnar på dem istället. Kollade upp om den fanns som lyssnarbok men hittade inte det så det fick bli att köpa den, så nu skall jag försöka vänja mig vid det. 😂
Någon som har läst den? Vad tycker ni?

Ha en skön dag
Kramizz
Taggar: Shopping;

Indy Beauty Therese Lindgren

Jag har inte så stor erfarenhet av Therese Lindgren, men har hört hennes namn. Hon är en stor Youtube och har skrivit böcker om psykisk ohälsa, djurens rätt m.m.
 
Hon har skönhetsprodukter som jag har missat att hon har. Så här kommer en produkt som är med maj månads Glossybox som jag ännu inte har visat innehållet, men ni får en titt nu.
 
Jag fick en dagkräm, Indy Beauty och blir alltid glad att testa det och det var fullstor förpackning.
Har ni testat något av hennes produkter?
Jag testade denna idag och den luktar gott och doften försvinner snabbt och det är ett plustecken för mig som är doftkänslig.
 
När jag läser om produkterna så ser jag att de är veganska och certifierade från Djurens rätt, det gillar jag och sedan så är de svensktillverkade och bra pris.
 
Såg att det fanns duschkräm och lotion i hennes serie och det skulle jag vilja testa. Mitt jag har nu är snart slut så kanske skall beställa detta.
Skall även testa hennes serum för min Emma S är snart slut och jag gillar inte tuben för det blir för mycket ibland så det slösas. Pump är bättre. Sedan få man se om det är bra eller inte, funkar det som Emma S eller bättre så är det ju bra.
 
Gillar tanken på vegansk och svenskt.
Kör med Maria Nila produkter i håret som är samma tanke, veganskt och svenskt.
 
Så det får bli en beställning senare idag. 😀
 
Ha en skön lördag
Kramizz  
Taggar: Skönhet;

Nytt soffbord

I tisdags kom mitt nya soffbord som jag har betställt från Chilli. Det blev snyggt när det kom upp.
Vet inte riktigt vad jag skall ha på det, de lyktorna jag hade på andra bordet är förstora då detta bord är mindre. Så jag hittade dessa runda bakom gardinen 😉 Köpte dessa för längesedan på Mio.
Tror jag vill ha några lyktor men skall man ha i färg eller skall de vara vita eller i glas? Ja det är frågan. Har ni några ideér?

Kom på att jag har ett par i glas, de som heter Hallon. börjar fundra var jag har gjort av dem, har en skål också men den är stor tror jag. Nu fick jag något att fundera på var jag har gjort av dem. 😂

Nu väntar jag bara på mina kuddar som jag hoppas kommer snart. Tror de ev skulle skickas från dem runt den 22 maj. Då kommer jag få en färgklick i soffan.

Här syns de stora lyktorna på det stora bordet.
Ha nu en bra kväll
Kramizz
Taggar: Inredning, Shopping;