Vad har hänt?


Kan säga att det inte har hänt så mycket mer än att bloggen har hamnat på sidan. Det har mest blivit receptsidan jag har hållt hus på.

Härligt nu när hösten har kommit, vissa dagar är väldigt fina medans andra regnar bort.
Fick syn på en pusseltavla på Lidl för ett tag sedan och den skulle passa bra här hos mig för när jag bytte bord så kan jag inte lägga 1000-1500 bitars pussel mer.
Men nu kan jag göra det inte vintern.
Gamla pusselmattan blir bra skydd under så tavlan inte skaver bordet.

Fick ett paket från brorsan med mina favoritfilmer Sagan om ringen triologin i extended version, han skulle göra sig av med alla filmer men dessa fick han inte göra sig av sig med.
Sedan blev jag trött på köket, och den sorteringen jag hade så det blev att vända upp den vita hyllan till stående och skaffa en annan hylla bredvid där man kan ha lite skafferi för allat får inte plats i mitt.
IKEA hylla Omar tror jag den heter.
Nu skall jag göra mig av med lite kokböcker också, de som är i hyllan skall det mesta vara kvar men jag har en hel del Viktväktarkokböcker som är gamla som jag inte vill ha kvar m.m.

Änligen skaffade jag mig en kontroll till Nintendo Switch, denna är så mycket skönare än den som följer med.
Blev en hel del spelande på semestern när det var regn.
Nu blir det lite på helgen. eller en kort stund på kvällen om man inte har något annat att göra.

Nu håller man på med att göra bilder som man röstar på så har man chans att vinna Moonstones som man kan köpa exclusiva grejer i spelet med.
Men det går inte så bra, tyckte jag fått till bra bilder, men fått kanske 300-900 Moonstones. Medans en jag inte tyckte var bra fick jag 1200 moonstones hehe... 
 
Men fick en överraskning sist jag fick resultat på en bild då jag fick 4000 Moonstones, tagit bilden på exakt samma ställe en annan gång och fick 900 Moonstones. Bara kläder som är skillanden.
Bilden.
Nu på onsdag så blir det inte lika bra bild... fick inte till den bra, det är alltid boende som kommer och vill vara med på bild.
I går gjorde jag klart höstbild till tävlingen därefter, den blev bra men det är kläderna som egentligen räknas, men jag hade inte så fina kläder så det fick bli det jag hade...
Får se om någon av dessa kan ge en 4000 Moonstones igen. 
Vad mer har hänt, jo en visdomastand har fått lämna sin plats, första tanden man har dragit ur i vuxen ålder. Tråkigt när man inte kunnat äta ordentligt.

Lite andra tråkigheter har hänt men det får jag ta vid ett annat tillfälle när jag vet mer vad som gäller.
Jag jfunderar på om jag skall lägga ut en kalender i december, Caia Cosmetics kalender, skall jag eller inte?
Ha en härlig måndag.
Kramizz