Nytt till ansiktet


Ibland kan man ha tur, men kanske inte för plånboken.

Jag var inne på Åhlens för att handla min favorit dushskum. I ögonvårn ser jag en rea skylt och Ufo foreo.

Det är den första mini och det ar 50% så då slog jag till, för jag har velat ha en ufo så varför inte testa denna då om det är något för mig.

Jag har använt den några gånger nu och gillar den. Jag känner mig inte kladdig efter masken och det är bra. Gillar inte att vara kladdig, för att sheetmask kan vara för kladdig för mig, inte alla men de flesta.

Svåraste är att stänga av den, när jag gör det så startar den om igen. Så jag undrar hur gör man?
Blev en beställning på Kicks också som kom hem snabbt.
Lite nya saker som skall testas. 

Jag är ute efter en handkräm som är fet, jag gillade Rituals Dao, nightbalm som jag har på natten. Den gör att min torrhet försvinner direkt, samlade på när den var utgående men är inne på den sista nu.

Den finns kvar i serien Jing men de har satt i Lavendel i den och det är den värsta doft jag vet. Så jag kan inte använda den mer.

Nu skall jag se om Clarins kräm kan vara bra, den är inte lika fet så jag är lite osäker om den kan bli bra.
Jag hade 20% så jag behövde inte betala fullpris.

En liten burk med en god citrondoftande kräm till nagelbanden som jag denna vinter har haft problem med. denna gillade jag för den är inte så oljig.

Filorga hade jag 20% på så passade jag på att köpa en skumcleanser som jag gillar när jag kör med min foreo när jag rengör ansiktet.
Doftar gott.

Sedan skall jag testa ett serum från Filorga, behövs inte mycket och det blir då drygt när det är lite högre pris än vad jag brukar betala för ett serum.
Har not tagit lite mycket så jag tyckte jag kände mig fet, men det kan berott på annat också, så jag skall testa den vidare för att se om jag gillar den.

Har ni något bra tips på en nattbalm till händerna så tar jag gärna emot tips.
Kramizz