Organisera skafferiet


Jag bytte skafferiplats för ett bra tag sedan för att det är lättare att nå detta skåpet än det första skåpet för den var så högt upp.

Plastbunkar fick ta det skåpet för jag fryser inte in maten mer då jag har Hellofresh och jobbar hemma.
Eftesom jag börjat baka lite mer än vad jag gjort innan, dvs händer då och då, så har man mer saker i skåpet och det blev rörigt så jag skaffade några smålådor som jag kan ha sakerna i.

De är inköpta på IKEA och jag köpte bara en ellet två för att testa om de funkade och då blev det att köpa till, men det gick lite tid emellan i dessa pandemitider för jag vill inte springa i butiker allt för mycket.

På Clas Ohlsson hittade jag några andra burkar som man kan ha mjöl, pasta m.m. i som är lätta att öppna. Bra när de har köp 3 och beta  för 2 på dessa.

Mäste säga att Clas Ohlsson har bra förvaring till kök m.m. Man kan göra snyggt i kylskåpet.
På översta hyllan är förvaringen från Clas Ohlsson. Synd är att hyllan inte går att flytta för i så fall hade en liten burk kunnat stå på den högre burken. Fattas ca 1-2 cm. Jag får plats med burkar bakom så det står några där.

Nedre raden är från IKEA. Försökt att sortera lite.  En låda med salt och socker av olika slag. En annan till bak som sirap, bakpulver m.m.

Passade på att köpa en märkapparat för att märka upp burkarna på översta raden. Även andra lådor jag har i andra skåp för varje jul kollar jag i fel låda efter julgrånskulorna för att man har flera lådor på ett ställe.
Man kan variera mycket med denna, stil på text, ramar och symboler.
Bara ett fåtal test.

Får se vad man skall fixa till nästa gång i skåpen här hemma. Har lite planer men det som drar ner det är att det är dyrt.

Ha en skön dag
Kramizz