Tredje måltiden - Hellofresh


Idag blev det att tillaga den sista rätten som var med i kassen, den som jag faktisikt ville minst göra och vet ni vad, den var bäst.

Asiatisk kyckling var det denna gång jag gjorde och man skall servera med vitlöksris. Jag har en gång i tiden förätit mig på Jasminris och tycker inte det är gott längre men jag måste säga att när man hade i vitläk när man kokade så blev det en annan smak som gjorde att jag tyckte det var gott.
Denna gång förberedde jag mig väl med att skära upp allt innan och riva allt. Ja det sista blev en blodig historia. Jag rev mig ordentligt i tummen, det var ingefärans som skulle rivas.

Finns det något riskfritt sätt som man kan riva ingefära på?

Jag inser nu efteråt att jag hade nog i allt för mycket ingefära för det blev så starkt, jag tål stark mat men har vant mig av med det den sista tiden då jag är allergisk mot något starkt, troligen Jalapeno är en bov.

Jag skulle absolut kunna göra om denna rätt för den var riktigt god.
Återigen så var det mycket mat, jag orkar inte äta upp allt som var på tallriken, det blir ju att man läger upp mer för att ta ett kort. brukar äta på assietter i normala fall.
Denna rätt kan jag tänka mig att göra om någon gång men med mindre mäng ingefära och chili.

Är kassen värd att köpa?
Ja det måste jag säga för det jag har fått har varit bra, sedan om det är någon krydda, sås eller annat som jag inte tycker om är ju inte kassens fel.

Näste vecka hoppade jag över för det var recept som inte var i min smak men veckan där efter kommer det bli matlagning igen.
Får se om jag skriver om det igen.

Ha en skön helg 
Kramizz