Tavla 2 på gång


Nu var det dag att börja på andra tavlan. Den känns lite mörk på den sidan jag startade på.

Men det blir nog bättre sedan hoppas jag, motivet är ungefär det samma med lite suddigare verkar det som och större motiv.

Det är diamond paitning jag skriver om.
Man kan tro att det räcker med detta jag håller på med men jag har beställt en till tavla. Jag vet inte motivet. Det är bara ett stort frågetecken på bilden. Man ser inga fäger under symbolerna så på det sättet kan se vad det är för motiv.

Jag fick hem den i veckan och kan säga att färgerna var lite mörka så jag vet inte om den kommer passa in hos mig men spännande att göra en tavla för att se vad motivet kommer att bli.

Bästa investeringen jag gjort är ljusplatten som jag skickade efter från Panduro. Tänk att man gjort över 10 tavlor utan en ljusplatta men tänkte att nu köper jag det när jag började med den tavla som blev klar för ett par veckor sedan.
Nu har jag bokat måltiderna till nästa vecka på Hellofresh, nu hoppas jag verkligen att jag får min kasse så det inte blir som förra gången då den försvann från terminalen.

På menyn nästa vecka blir
  • Vietnamesisk style taco
  • Sweet chili fläskkött
  • Krispig BBQ kyckling

Nu har jag lärt mig hur jag skall gör för att det inte skall bli så stressigt när jag lagar mat, då jag gör så mycket fel när det blir stressigt som ex missat ett steg eller bränner något.

Jag läser receptet först och kollar vad jag kan förbereda innan, det kan vara en timme innan jag skall börja laga maten. Då hackar jag upp alla grönsaker och lägger in dem i kylskåpet. Om det är en kall sås, dessing eller en annan typ av sås som till wok kan jag göra den klar innan också så när det sedan är dags kan sätta igång med matlagningen så är allt detta förberett.

Ja visst kan man göra det precis innan matlagningen men jag tycker detta är enklare för mig, för då kan jag läsa receptet igen och kolla in de andra stegen man skall göra.

Alla arbetar olika så man måste göra det som är bäst för sig själv, inget är rätt eller fel.
Ha en skön dag
Kramizz