Annorlunda tacos?


Igår blev det väldigt stressigt när jag skulle laga maten efter att varit iväg och hämtat det jag beställt från ICA Maxi.


Det är ju smidigt att fixa med maten när man är hemma, sårskilt nu när man jobbar hemma och som vi skall fortsätta med ett tag till.

Jag var hungrig och skulle fixa till maten precis när man kom hem, köket såg ut som ett bomnedslag efter jag hade lagat klart allt.

Glömde ta kort med alla ingredienser för att det blev stressig för jag ville ha mat. Jag hade också glömt att ta fram köttfärsen från frysen så det blev extra arbete med att tina upp den också.
Så får visa resultatet.
Gjorde en portion men hallå vad mycket mat. Räcker med 2 bröd för min del, det är inte så mycket köttfärs i varje men det blir lite mer mättande när man har morot och spetskål i.

Picklade gurkan och det var längesedan man åt det.

Tycker denna maträtt var god. Så godkänd som jag mer än gärna kan göra om.
Men något reagerade jag för när jag åt, fick en blåsa direkt i munnen, men av vad? Den var inte stark. 
Allt har jag ätit innan utan problem när det gäller ingredienserna, det som är nytt som jag inte har ätit på länge är picklad gurka och koriander.

Jag får ju ingen hum om vad jag är allergisk emot. Jag tror jalapeno dör jag reagerade så starkt på det när jag åt den mjukosten. 
Men ibland kan jag reagera på knäckebröd med ost som jag äter varje dag utan problem annars.
Tyckte mig läsa att det heter oralallergi när man får blåsor så.

Jag skall äta detta idag så får jag se om jag reagerar likadant idag. Kanska starta utan picklade gurkan och sedan tillsätta den för att se om det är den jag reagerar på.

Imorgon så så blir det en kyckling rätt.
Kramizz