Dags att fixa till arbetshörnan


Nu känns det att sommaren är på väg för bara någon vecka sedan.

Det var så kallt så jag frös som jag brukar göra på kvällarna på vintern men det är skönt att det är nu över.

Älskar när man ser den fösta grönskan ute och det har nu gått så snabbt att allt är grönt. Så när jag sitter och jobbar så här jag det prasslar i löven när det blåser och det är en stor björk utanför så man har knappt ingen insyn nu.

Imorgon skall jag iväg och köpa nytt skrivbord för mitt gamla är litet, får inte plats med så stort men ett lite större och lådor så man skall slippa den rullande vagnen jag har.

Det kommer bli at jag har ett hemmakontor för vi kommer inte sitte hela veckan på kansliet när vi väl kan återgå till arbetsplatsen efter denna pandemi. Det kommer bli en stor återhämtning och kännas konstig den dag man skall åka buss, när jag kollar så var det 6 augusti förra året senast åkte buss.

Jag har haft turen att mamma har kört mig och att jag kunnat åka med vår verksamhetsledare till jobbet de dagar man måste åka in.

Får se om man kan få iordning på det här hemma i min kontorshörna.
Kollade lite bilder i mobilen och hittade denna, jag älskar att ta kort på skuggor, vet inte varför jag tycker det är fint så det har blivit en och annan skugga fotograferad.

Det är nu i ett antal år som jag inte varit ute på fototurer, att det skall vara så svårt att ta sig ut, tror det är att jag vill ha lite andra motiv att fotografera.

Idag är det matlagningsdag så det skall blir krispig kyckling i dag, hoppas att det inte kommer att krångla så det går snabbt att fixa det efter jag kommer hem från mathämtningen.
Gillar inte att laga mat men matkassen tvingar mig och det är bra och menningen med att startade med detta.
Mamma är med på tåget nu också så för henne blir det att testa några rätter nästa vecka.

Vi köper tillsammans för vi bor ju bara 5 minuter bort från varandra.

The Sims släpte ett kul gamepack igår med inredning så man arbetar som inredare, det tror jag kommer passa mig, möblerna gåt att sätta ihop och stilen är lite lik IKEA.
Skall bli kul att testa detta i helgen när man har lite mer tid med detta.

Ha en skön dag
Kramizz