Att jobba hemma


Nu har man jobbat hemma i över ett års tid med några turer till jobbet och fixa med småsaker.

I början var det konstigt att jobba hemma och man trodde det skulle vara några veckor, för inte trodde man det skulle vara så här länge.
Jag satt i soffan och jobbade med datorn i knät för varför göra iordning en plats när man snart skall åka till kansliet igen.

Mitt emot där jag satt i soffan hade jag ett skrivbord med stol men icke hade jag en tanke på att sitta där, men efter ett samtal med en kollega gjorde jag iordning skrivbordet, menningen var att jag skulle slänga det.
Nu var det satt att man skulle återgå till kansliet efter semestern.

Semestern började och skrivbodet åkte in till sovrummet för jag gjorde iordning vardagsrummet som jag vill ha det.
Snart åkte hyllan bort som var på skrivbordet för det var för litet för de skärmar jag har.

Nu börjar man vänja sig att jobba hemma så det kommer bli svårt att gå tillbaka till att åka till jobbet. Den dagen det händer så kommer det vara en omställning.

Mitt lilla skrivbord flyttades en gång till och nu känner jag att den är på rätt plats.
Det kommer inte bli återgång till kansliet efter semestern, just nu är det satt att om man har möjlighet så skall man jobba hemma till 15 september och det är det vi går på nu. 

Och vi kommer även det har möjligheten att jobba hemma  efter det, så jobbet har sett till att vi kommer ha bra saker hemma. Min gamla kontorstol flyttade hem och man har saker hemma att jobba med. 
Men min arbetsplats behövde bli lite större. Så jag har fått ett nytt skrivbord hemma och jag är nöjd med det.
Det kommer nog bli att man ev. jobbar hemma några dagar i veckan men ekonomin kommer man göra på kansliet, sedan beror det på vad man gör på jobbet också, ibland kan man göra det hemma och ibland inte.

Något man har märkt när man jobbar hemma är att man inte behöver skriva ut en massa papper som man gjorde innan och att man sparar på miljön.

Pärmarna kommer åka tillbaka till kansliet sedan så slipper man den vagnen och får ett lite mer renare arbetsplats men den har varit bra nu när man jobbar hemma.

Nu hoppas jag att pandemin skall gå ner så vi kan komma igång och få ett normalt samhälle igen.
Ha en skön dag
Kramizz