Arbetet med tavlan fortsätter


Jag håller på att dutta för fullt men det har varit lite uppehåll de sista dagaran.

Min rygg mår inte bra, gjorde en dum vridning och det får man betala för, ena dagen känns ryggen OK och andra så mår den skit. Får hoppas att det snart kommer att bli bättre.

Så klart så är det inte det enda. Förkyld har man också blivit, det har verkligen satt sig i halsen på mig. Torr och litre ont, Rösten är inte den bästa. Brukar åka på denna typ av förkylningar och det är inte kul alls, tur man jobbar hemma så man slipper prata och sedan är jag inte så sjuk att man inte kan jobba. Lite trött blir man till eftermiddagen men det är väl för man har ett virus i kroppen.

Jag överlever detta och hoppas att det snart skall gå över så jag är fisk till dos 2 skall tas om ca 1,5 vecka.
Som ni ser har jag kommit en lite bit, den tar tid för på vissa ställen är det så många färger på och då tar det tid att göra. Jag tar bort en bit plast och arbetar på den runtan och en ruta kan ta strax över 1 timme medans en lika stor ruta kan ta nästa 2 timmar och det beror på hur många färgbyten det är.

Längtar lite till att göra den andra tavlan som jag beställt för jag vet ju inte motivet, skall bli kul att se vad det kan bli för något. Men jag får nog vänta till augusti innan jag kan börja med det, för den tavlan jag gör nu tar ca 2 månader att göra för jag kan inte inte sitta hela tiden eller varje dag.

Ha en härlig onsdag.
Kramizz