Legobygge


Som många har sett så är det en hel del vuxna som håller på att bygga med Lego, särkilt märkte man det efter det program som gick på TV.

Jag har kollat lite på det och har fastnat för ett Creator expert Lego som man bygger fina hus som man kan sätta ihop. Det som är negativt är priset  för Lego är inte billigt.

Hade det inte varit pandemi så hade man åkt till Ullared och kollat vad de har för Lego om det fanns någor intressant.

Funderade och funderade på om jag skulle köpa ett lego, nu är rätt, jag har råd med det.
Så jag slog till och köpte det som var finast som jag gillade.

Stora torget.
Jag fick det hemlevererat och fick en stor kartong och tänkte oj vad stort det verkar vara och började på en gång med det, kunde inte låta bli. Manualen var på nästan 300 sidor men inte svår att följa.
På bottenvåningen finns det ett bageri en florist och Café.
Väldigt detaljerat att det funkar som en ugn som man kan öppna i bageriet med en plåt med kakor.

Andra våningen finns en musikaffär, fotograf och en tandläkare.
Det är väldigt lätt att ta bort våningarna så man kan kolla in där.
Sista våningen var det en lägenhet med en bäddsoffa som man kunde lägga ut som en säng eller som en soffa beroende på hur man fäller den.
Sedan är det en dansstudio. 
Vid ett rum är det inte täckt för att det är som ett kök men vet inte vad det skall vara, ev. ett lunchrum till de som har företag där.
Det tog ca 4 dagar att bygga detta och många timmar.
Tyckte torget var lite väl öde när man ade gubbarna inne så jag ville köpa lite mer gubbar men det är ju oftast bara påsar med random konstiga personer, så jag köpte faktiskt ett annat lego, glassbil som faktiskt är bra storlek med bra gubbar till.
Köpte ett par random, visade sig vara samma gubbe, sjörövare men satt den i lägenheten och satte barnet och mamman på torget. Skateboardåkarn hade en hjälm men även hår så det passade på sjörövaren så då är de inte så lika.
Så nöjd med detta Lego, men det blir nog inte fler för det är dyrt och sedan skall man ha plats för det också för det var större än jag trodde.

Något som jag också gjorde var att sätta en belysning i så huset lyser upp, mysigt på kvällarna.
Nu får jag fortsätta med mina diamond painting tavlor, de är inte klara ännu.

Ha en bra dag
Kramizz