Lookfantastic - Maj 2020

Idag hämtade jag ute maj boxen som denna gång har ett högt värde.

Inte dåligt att publicera detta samma dag som man fick det. En härligt mintgtön box var det idag.
I Lookfantastic boxen får man 6 produkter, innan fick man ett Elle magasin men det tog de bort då det var många som inte läste den. Jag var en av dem. Mest reklam i den tidningen.

Vad låg det i boxen? Jo detta:
  • Magnitone London - Wipe out, det är de populära microfiberduken som tar bort smink utan andra produkter. ca pris 120 kr
  • Dr Lipp - 100% natural moisturing colour lip tint in sweet potato, fukt till läpparna, helt naturlig. Jag fick 3 ml, ca pris 36 kr
  • Eyeko- Mini eyebrow gel, en ögonbryns gel som skall göra att fransarna håller sig på plats. Tycker färgen var konstig, brunshimmring, nästan transaparant. Jag fick 4 ml, ca pris 120 kr.
  • Avant - Ultimate Hyaluronic acid recurfacing DUO moisturiser, detta är en dag och en nattkräm, Jag fick 50 ml, ca pris 1245 kr.
  • Korres - Hydra-Biome Probiotic superdose face mask, en anssiktsmask som passar alla hudtyper särskilt de med känslig hud. Jag fick 20 ml, ca pris 114 kr.
  • Balance me - Hyaluronic plumping mist, en mist som kan ersätta toner och ger mycket fukt till huden och håller makeupen på plats. Jag fick 10 ml, ca pris 120 kr.
     
Vad tycker ni om denna boxen?
En del av sakerna kommer jag använda.

Avant är ett dyrt märke, jag har ett gäng nu som jag fårtt i kalendrar och boxar, de är väligt generösa med att ge fullstora produkter.

Värdet på denna box är 1755 kr, jag betalade 175 kr.
Måste ju visa nästa månads sneak peek. Molton Brown.

Ha nu en härlig vecka och helg.
Kramizz
Taggar: Boxen, Lookfantastic;

Kommentera inlägget här :