Glossybox - Maj 2020

Då har maj boxen kommit, den fanns i två mönster och jag fick den jag ville ha. Men ville jag ha innehållet?

En del är arga på Glossybox för det är så olika värde på den. Jag förstår vad de menar. En del får en sak från The Body Shop som har ett värde på 195 kr, medans någon annan får en box med 2 produkter som inte ens kommer upp i 100 kr tillsammans.

Innan denna boxen kom har jag bestämt att detta är min sista Glossybox. Jag kommer säga upp den. Det har ingen med värdet att göra men jag har så mycket produkter här hemma som jag inte hinner att använda.

Jag vet att en del har haft problem med att säga upp den, det kommer boxar ändå. Så helt säkert är det inte att detta är den sista.
Bilden blir lite fel, ser guldig ut men boxen är svart och silver. Tror min kopparfärgade lampa ställer till det som hänger i taket och speglar av sig i boxen. (Kom jag på efter men orkade inte ta nytt kort)

Vad fick jag?
  • Steve Laurant - Eyeshadow palatt Wild thing, en palett med bruna jordiga färger som man har. Priset vet jag inte om hag skall tro på, ca pris 380 kr
  • Realer - Ögonskuggs borste, ett märke jag inte har sett innan. ca pris 135 kr
  • Sol De Janeiro - Bum Bum cream, denna har man hört talas om innan, en lyxig kroppskräm som skall stram upp och ger glow. Jag fick 25 ml, ca pris 49 kr
  • LDB Passion Boost Shower cream, en helt vanlig duschkräm, 250 ml, ca 21 kr
  • Cetaphil - Facial moisturizer och gentle skin cleanser, fick två små produkter av detta märke. Fuktkrämen är på 15 g, ca 35 kr, cleansern är på 29 ml, ca 15 kr

I Glossybox får man 3 produkter som alla får i sina boxar, sedan skiljer sig 2 produkter.

De tre första får alla. Min box har inte så högt värde mot andra,
Ex får någon en Body Shop för 195 kr + en produkt till, medans min box med de 2 produkterna  är 71 kr. Jag förstår att en del reagerar.
Det är bättre att de gör som Lookfantastic där alla får likadant innehåll, kanske en doft eller färg kan skilja någongång.
Paletten ser ut så här.
Den som jag inte har är den ljusa silver, så frågan är skall man behålla den för den?

Jag betalar 139 kr för boxen och värdet är 635 kr.

Ha en skön helg
Kramizz
Taggar: Boxen, Glossybox;

Kommentera inlägget här :