Det finns sjuka människor

Det finns människor som verkligen kan förstöra andras liv med en del saker som de säger. För ett bra tag sedan fick jag något skrivet på facebook som kunde ha ställt till det.

För att ta det från början så blev jag vän med en man som var bror till en som är gift med en släkting till mamma, ja mig med.

Allt var lungt med det, men en natt så började min mobil ringa en singnal som jag aldrig hört innan, visade vara från facebook messenger, ringde nog en 3-4 gånger, men jag svarade inte för det var den mannen. Jag känner honom inte så att hag vill prata med honom mitt i natten.

Jag blockerade honom från messenger så han kunde inte ringa mer. Det var lungt sedan.

En morgon när jag kollade Facebook så hade han skrivit ett offentligt inlägg till mig att han hade pratat med mamma och att hon har berättat att det är han som är min far.

Ett sådant meddelande är så sjukt och kan verkligen förstöra om det skulle komma till någon som börjar tro på det.

För min del så trodde jag inte en sekund på detta. Det meddelande slängdes direkt för att ingen annan skulle se det och jag skickade det till min mamma och var chockad att se det.
Hade inte varit kul om min pappa hade sett det om han ex hade blivit tveksam.

Nu är han blockerad på Facebook också. Troll finns överallt på socialamedier, oavsätt om det är denna man eller en anna person som tagit hans uppgifter för att skapa ett konto (han hade flera facebook sidor) så kan man göra en människa illa att skriva så.
Förstår inte varför man vill göra en annan människa så illa att skriva falska saker som kan förstöra en hel familj.

Nu gjorde det mig inget för jag är säker på min sak att min pappa är min pappa.

Jag har faktiskt inte tänkt på detta förrän jag fick mitt resultat på DNA som jag fick i present av min bror.
Resultatet fick mig nästa att skratta för jag drunknar i matchningar med min pappas norrländska rötter. Jag har över 6 200 matchningar, och det förvånar mig om det inte är över 5000 på pappas sida och runt 1000 på mammas sida.

Jag tror att jag har mer DNA på min pappas sida än min mamma för jag har så höga siffror på de släktingarna fast de är släkt längre ifrån.

Eftersom jag har så stor matchning på min pappas sida så har mamma också gjort DNA test. Så nu väntar vi med spänning på det. Mammas kit skickades iväg igår, så om ca en månad har man det resultatet.

Spännande och se hur hennes karta ser ut. Det är de brittiska öarna som är intressant. Om mamma får det så borde det vara på hennes sida, kanske hennes okände far, brorsan föreslog valloner då det blå går in på nederländerna.
Så långt jag har forskat så har jag inte fått något på de brittska öarna på någon av mina föräldrar.
Men man skall inte stirra sig blind på kartorna, de är inte hela sanningen.

Jag blev
73% Skandinaviskt (Sverige/Norge/Danmark)
20% Finland (här de norrländska rötterna och ja Finland som det ser ut som)
6% Brittsika öarna

Nu ser jag fram emot mammas test.

Ha en skön dag och stanna hemma så vi blir av med smittan och tänk på vad ni skriver på de sociala medierna.
Kramizz
Taggar: Släktforskning;

Kommentera inlägget här :