Trevlig kväll med vänner

Förra lördagen var jag ute med Eva och Lotta och åt god mat, det var min födelsedagspresent från dem.

Alltid trevligt att träffa dem och det blir för sällan, vi har ju mycket att prata om som alltid. Jag fick välja ställe att äta på och dag.

Jag valde Rosgarden för det var längesedan jag var där.
Mongoliska buffén med Sishuan sås, mums, den är inte lika stark som den på Basilka för den var hemskt stark.
Åhh nu blir man sugen på det när man sitter här och skriver och ser bilden. Efterrätt blev det också, Hallonpaj som var mums god.
Bästa med buffé är att man kan äta vad man vill och hur mycket som helst, men jag fick i min detta och pytteliten dutt till.

Vi tänkte gått till något fik efteråt men inget är öppet, Jönköping är så tråkigt med det, finns det något fik som är öppet till ex 22.00 i Jönköping?

Condeco hade det innan men nu stänger de tidigt.
Tipsa mig gärna.

Hamnade på Hemköp i stället för att köpa dricka för man var törstig av maten och snacket 😂

Får se om det blir lite planer framöver som min kamera kommer få arbeta. Det återstår att se om det går att pussla ihop och det och vad det kostar.

Jag passade på att dela med mig av saker som jag inte vill ha kvar ifrån mina boxar, de fick dem om de ville betala något så fick de skänka det till cancerfonden eller likande,
Har en hel del som jag vill sälja.

Jag lovade Eva att sminka mig men när nu har samlat på sig en del så blir det svårt att välja och vad skall man göra, jag är ju fortfarande i leksatdiet.
Men något blev och det skall jag visa i ett annar inlägg. 

Jag tackar mina vänner för en trevlig kväll
Kramizz

Kommentera inlägget här :