Hur mycket använder man på 1 år? - Empties

Jag följer en del vloggar och såg att många gör Empties och för ca 1 år sedan så bestämde jag att jag skall se hur mycket det blir för mig på ett 1 år.

Så jag började med en liten kasse men fick snart byta till en lite större. Kan säga att jag fick mycket mindre vad en del andra har men jag trodde att dusch schampot skulle bli den stora delen men så var det inte, utan det var en annan som förvånade mig faktiskt.

Lika bra att börja med dusch delen.
Fyra flaskor på ett år, men jag vet att det saknas någon för jag hade en mindra flaska med mig på semestern i Amsterdam, men den finns inte med. Vet inte var den tagit vägen.
Som synes är min favorit Rituals och The ritual av Dao, 200 ml styck som har en härlig mild doft. Moringa från The Body Shop, 250 ml är inte direkt min doft men detta är en flaska jag fick i body shops kalender 2018.

Har några som är halv mängden kvar så det är lite mer som man har gjort åt. För jag duschar i stort sätt varje dag.

Lotion
Mina smörjmedel, jag behöver fetare produkter på vintern och lättare på sommaren. Jag har torra fläckar som måste ha feta produkter även på sommaren.
Samlade ihop ett gäng här, trodde det skulle vara mer men så var det inte.
Det jag har gjort åt är.
2 st Ritual of Dao, 220 ml st
2 st Cetaphil Moisturizing cream, fick den ena i en box och gillade den. 250 g st
1 st The Body Shop Moringa Body Yoghurt som var med kalendern 2018 198 g
1 st The Body Shop Olive Body Butter, 200 ml 
1 st Rituals cream on of Holi, 100 ml, fick denna i en box.

Har är några som snart är slut, var dao och Cetaphil som är några av favoriterna, Olive är också en favorit.

Deo
Lukta lite gott under armarna vill man, här är det bara två sorter jag använt.
Först är det Niveas Black & White original som jag använt i flera år nu. som synes så står det inte på svenska på dem för de är inköpta i Amsterdam.
Det finns en butik där som säljer dem till så bra pris, ibland är det ta 3 betala för två, någongång är det ta 4 och betala för 2. Dessa deon ligger på 200 ml styck.
Rituals of Dao deon fick jag den lilla gratis och den stora har jag köpt. 50 ml och 150 ml.
Den luktar gott MEN ja MEN, när man sprayar så är det en så stark gas doft så man tror man tappar andran. Det är så synd att det är så synd för jag gillar den verkligen. Jag skulle gärna köpa denna men känner att jag får gå till en plats spraya och hålla andan och sedan till en annan plats för att det är så stark "gas" men sedan luktar den gott.

Hår
Här kommer det som förvånar mig mest, att det skulle vara så mycket här i denna kategori.
Mitt andra år jag kör med Maria Nilas Heal schampo och balsam. Jag tycker att jag inte blir lika fet med detta. Visst det är dyrt men jag gör åt en flaska av varje per år. Tar inte så mycket för jag har kort och tunt hår. Sedan vid jul så brukar det vara billigt i ett paket då passar jag på. tror det ligger 260 kr per flaska och jag ger 499 kr eller 399 kr i ett paket. De innehåller 350 ml och balsam 300 ml.

Matrix Biolage FullDensity spray, 125 ml som skall göra håret tjockare och den gillar jag men tyvärr är den svår att få tag på.
Jag har gjort åt mer än en för jag gjorde slut på en under denna veckan.
Har testat torrschampo också i samma serie, 166 ml. 
Swell är ett serum, 30 ml till håret som jag fick i en box, den skall motverka frissighet i håret. Fick en till nu i kalender 2019.

Så klart skall man använda värmeskydd till håret. Hjärtligt, 150 ml är en bra och har en fin spray stråle. härlig godis doft. Gillar den mycket. Köpte den på Lyko men de säljer den inte i butik mer utan den får man beställa.
Maria Nilas Quick dry spray, 150 ml, är också bra och doftar gott men den har inte lika fin spray stråle. Jag fick denna i en box.

Nu till mitt favoritspray, Moroccanoil finish spray super strong, 330 ml. 2 st per på, de är inte billiga men det är nog den godaste doft jag känt på en hårspray.

Smink
Nu till en avdelning som inte är så stor för man gör inte åt så mycket.
Mascara är det jag har testat mest, jag var lite ordentlig med att byta mascara efter 3 månader.

Börjar med läpparna och det är Clarins  lip perfector i färgen 06, fick i en box.

Clinique high inpack mascara mini, denna är bra och jag gillar den. Fick i en box.
Doucce Maxlash Volumizer mascara mini, STOR borste, men bra mascara, Fick i en box.
Caia Cosmetic, Bibbz boom boom lashes, konstig botste som inte passade mig, säkert inget dålig produkt annars, har precis gjort slut på Vanz mascarna som jag gillade.
Benefits Bad gal Bang, fullstor och den fick jag i en box. Denna gillade jag verkligen. Kan tänka mig att köpa om senar, men nu har jag ett lager med minst 5 mascaror som ligger här hemma. Tyvärr är den dyr och i Sverige är det bara Sephora som säljer den och den ligger på över 300 kr. En butik i Amsterdam är lite billigare.

Mixat
Här är allt möjligt eller lite allt möjligt.
Foot mender var med i en box och var så liten mäng så den gjorde ingen nytta. Behöver inte säga mer.

Ida Warg self taning mousse, ville jag testa så jag köpte den för att se om jag kunde få bruna ben och ja det blev de. Med hansken var det lätt att applicera den. Doftfri NEJ, den stinker mycket efter ett tag. Brun utan sol doften.

Nu min favorit till mina händer... Ritual of Dao night balm. 2 st 70ml och 1 st 10 ml.
Varje natt på med detta och jag har inte alls de torra fläckar jag kunde få emellanåt. Älskar denna kräm och kan inte vara utan den.
Väldigt fet som vaselin så det går bara använda på nätterna.

Hudvård
Här kommer en stor avdelning igen. Som är större än på bild för jag har använt sheet mask och ögonmasker som jag valde att inte spara för det skulle bli kladdigt.
Rengöring till ansiktet använde jag bla 
Aco Renewing daily cleanser som jag kände inte torkade ut huden, 150 ml
The Body Shop Drops of youth foamin wash, 150 ml, den var bra men jag gillade Aco mer. Har testat andra cleanser emellan som inte är slut eller så gillade jag dem inte och slängde dem.

Den enda ansiktsmasken jag har med är en favorit.
The Body Shop Himalayan Charcoal glow mask, 75 ml
Som sagt mer masker är använda.

Serum blev en del
Clinique smart curtom repair serum, 10 ml, en favorit som tyvärr är dyr. ligger på ca 700 kr för 30 ml
Clinique Moisture surge hydrating supercharge concentrate 48 ml, hyfsat pris, gele aktigt, jag blev lite kladdig i huden av den, men det försvann efter tid när man tagit på den.
Elizabeth Arden  Visible Difference optimizing skin serum, 30 ml, hyfsat pris, passade inte direkt min hudtyp.
The Body Shop Drops of Youth concentrate, 50 ml, kostar 495 kr, finns i 30 ml som kostar 375 kr så det är ett hyfsat pris. Jag gillar denna.

Ögonen
Aroma works ögon serum, anti-aging, kände att den gav fukt och den luktade citrus, men tyvärr så får jag inte ut det sista för pumpen gick sönder. 20 ml, fick i en box.
Filorga  Optim eyes, 15 ml, gillar doften och helt okej. 

Dagkräm
Clinique Moisture surge som idag inte finns utan ersatt med en annan 72hours, 50 ml. Älskar denna, min favorit, har några serier att gå igenom men sedan skall jag testa ersättaren.

Så nu var det slut med alla empites som användes på ett år. Var det lite eller mycket?
Vad tycker ni?
Det var roligt att se hur mycket man gör åt på ett år.

Ha en riktig härlig helg.
Kramizz
Taggar: Empties, Skönhet;

Kommentera inlägget här :