Vad finns i min vardags sminkväska?

Då är jag framme på del 3 på Vad finns i... nu kommer det till vad jag till vardags använder för smink.
 
Förra veckan kunde ni se vad som finns i min väska och ryggsäck.
Det jag använder till vardags är inte mycket för ärligt jag orkar eller inte hinner med mer på morgonen, för den delen så vet jag inte om jag vill ha en massa smink på mig heller till jobbet.
En liten necissär från Victoria Secret som är inköpt i deras butik i Amsterdam. var 3 pack på rea ca €17-20.

Det innehåller
Det är inte mycket som ni ser 2 produkter är till fullpris och en på rea och 2 kom i boxar. Allt används till ögonområdet.
  • Illamasqua - Hydra veil är en primer gel som är fuktgivande, jag fick denna i en box och är en mini sample som håller länge. 7ml ca 70 kr. I normal storlek är den 30 ml och kostar ca 420 kr
  • Benefits - Bad Gal Bang mascara som jag fick i en Limited edition box. I Sverige är det endast Sephora som säljer denna och den kosar ca 320 kr
  • Kicks Translucent loose powder är något jag har köpt för att inte vara kladdig av concealer under ögonen. kostar 149 kr
  • Maybelline Instant anti-age concealer köpte jag på H&M i färgen 00 Ivory, kostade ca 120 kr
  • Kicks Concealer trio correct - Natural, finns inte mer, var utgående på rea, gav ca 30 kr. Har denna under Maybelline.
 
Det är vad jag använder och det täcker inte helt under ögonen med concealern och det vill inte jag, vill att det skall se så naturligt ut som möjligt.

Måste säga att Kicks puder är fantastiskt för det blir så lent under ögonen, en negativ sak är att det är flashback men glasögonen döljer det lite på bild.

Sista och kanske den roligaste delen av Bad finns i... kommer om ett par dagar.

Ha det så bra
Kramizz