God fortsättning på julen

Hoppas att ni har haft en härlig jul, jag har haft det lugnt och skönt måste jag säga. Härligt med ledighet.

Idag var det säkert några av er som hetsade runt iunder mellandagsrean, jag håller mig hemma. Man kan handla på nätet istället för där är det mellandagsrea också.

Bloggen har inte varit död men ändå känns det som det var ett tag sedan man skrev här. Jag har ju laft ut vad jag har fått i mina kalendrar.

Julen firade jag hos mamma.
Jag bidrog med Skagenröra och Risalamalta som är gjord från grunden kan man säga. Resten stod mamma för, det blir Nyår hemma hos mig, så nu blir det att fundera ut vad man skall äta då.

Jag kan säga att kokböcker saknar jag inte och sedan är det bara att googla så hittar man en massa recept.

I år blev det en liten gran, för jag orkar inte släpa min stora gran, även om den är fin så är den tung och tar plats, jag har ändrat om lite i vardagsrummet så den plats som den stod på innan är nu upptagen.
Granen kostade 99 kr på Gekås, den var inte särkilt vacker och inte tätt som man är van vi när jag har min stora gran. Så det fick bli en massa pynt. och vit smal fjäderboa som girlang. Det stod non-animal fabric så jag hoppas att det är sant.

Jag fick för mig att göra risgrynsgröt i min Crock-Pot för det är så många som prisar det och säger att det är den godaste gröten. Jag följde receptet till punkt och pricka, det som missades var kanelstången men det kan man tillföra senare när man äter ju.

Vad skall jag säga om det?
Var det en god gröt?
Den var smaklös måste jag säga, köpegröten är mer smak på.

Jag öste på med kanel och även socker som jag annars inte brukar ta.
Funkade till viss del men fortfarande smaklös. Men jag ger mig inte,det finns fler recept som man kan testa så kanske de smakar mer.
Risalamalta blev helt okej när jag gjorde det av gröten.

Vad har man mer hittat på under ledigheten?
Jag har äntligen gjort klart min tomte som har blivit liggandes ett tag.
En ram behöver köpas in.

Åter till mellandagsrean. Det blev faktiskt lite shopping idag, hittade ett set med ansiktsmasker som jag kollat in ett bra tag nu, men som är så dyra så jag känner att jag inte kan köpa det. Peter Thomas Roth maskerna.
 
Den kostar 995 kr men var sänkt med 45%, sedan hade jag en kod som gav mig 20% extra så det blev 399 kr för detta paket så det kan man kalla rea.
Alla burkar innehåller 50 ml som en ganska bra storlek. Om man köper dem en och en så ligger de på 150 ml och runt 600-900 kr beroende på vilken man köper av dem. Här har man möjlighet att testa om det är någon av dem som passar mig.

Skall kämpa mig iväg på måndag och hoppas att det inte är allt förmycket folk på Asecs. Skall till Ryhov så då kan man passa på att kolla in nya vinterskor för det behöver jag.

Som jag lovade innan så kommer jag visa vad jag fick i Decemberboxarna från Glossybox och Lookfantastic. Det kommer att komma någon av de närmaste dagarna.

Ha nu en god fortsättning, tänk på djuren och skippa raketer och smällare i år, jag har redan hört att de börjat smälla.
Kramizz
Taggar: Julafton;

Kommentera inlägget här :