10 Glossy favoriter

Nu har jag haft Glossybox ett bra tag och har man då fått några favoriter i dessa boxar, det är väl det som är menningen eller?

Satt här och kollade och fick faktiskt ihop 10 stycken favoriter som jag gillar och som jag kan tänka mig att köpa igen eller använder ofta.

Mina favoriter

  1. Pincett  (mins inte märket) som kom med Glossybox augusti 2017.
  2. Maria Nila Heal schampo och balsam som var i en Limited box 2017. Jag använder i stort sätt dagligen detta schampo.
  3. Clean up från NCLA en nagellack remover penna som är super att ta i kanterna när man målar utanför. Kom med Glossybox oktober 2017.
  4. Benefit Roll lash mascara, älskar den borsten och ligger fint, tål den inte direkt, kan ev tåla den bättre idag när jag bärjar måla mig mer dagligen med mascara. Kom med Glossybox december 2017.
  5. Vichy Mineral 89 en fukt boost som jag har köpt efter det, har en hel ny som väntar i badrumsskåpet (Har ett annat märke att göra slut på först). Kom med Glossybox april 2018.
  6. Depend Nagellack remover, bara doppa fingret i och gnugga lite sedan är lacket borta. Kom med Glossybox juli 2018.
  7. Doucce Maxlash Volumizer mascara som är en jag tål att använda, bortsten är inte stor men funkar, kom med Glossybox september 2018.
  8. Clarins Instant light natural lips, en glansprodukt som jag gärna kan tänka mig köpa i en ljusare färg. Kom med Limited edition boxen Look good feel better september 2018.
  9. Cethaphil Moisturizing Cream, min torra vinter hud älskar denna kräm, är nog inne på birk 3 nu på 5 månader tror jag. Kom med Glossybox oktober 2019.
  10. Clinique High impact mascara, gillar denna och är den jag använder nu och kan tänka mig att köpa den igen för jag tål denna. Kom med Glossybox i februari 2019.

Jag kan säga att många av dessa produkter hade jag aldrig fastnat för om jag inte hade haft denna box.

Finns mer favoriter, men saker jag inte köpt igen för att man har fått andra liknade saker att testa.

Några av dem kommer nog finnas i emptie påsen vid årets slut.

Ha nu en skön lördag
Kramizz