Besök på det stora gula varuhuset

Det har varit en intensiv vecka för mig, känns inte som jag har gjort mycket jobb. Allt skall komma på samma vecka det är konstigt.

Måndags var jag på jobbet som vanligt men var på 2 möten, ett möte var på banken och det andra var med den killen som skall ta över bokföringen nu när jag skall ha lite andra uppgifter på jobbet.

Tisdag jobbade jag hemma med det cup program vi skall lägga ut på måndagen för anmälan, det är nytt för mig så det tar lite tid att kolla på det men jag hann inte med allt.
Jag hade en tid hos tandläkaren mitt vid lunch, nu är min krona på plats.

Onsdag var det jobb på fm sedan var det att packa in i bilen och dra mot Växjö, det var Årsmöte tajm. Det gick bra och verkar som vi kommer få lite glada nyheter, när allt är klart så hoppas jag att man får ett glatt besked.
Jag stannade kvar i Växjö för att jag skall på utbildning dagen efter.

Torsdag fick en liten sovmorgon men sov inte så bra för man är inte van att göra det. Men åt en god hotellfrukost som vanligt. Sedan bar det av till utbildningen, jag skall lära mig InDesign för att kunna gära lite fina annonser m.m. Det är pilligt men egentligen inte så svårt, är i alla fall inte skrämd ännu 😂
Krösatågen gick bra att åka hem för man slapp att byta tåg. Vid Lammhult steg många av så man kan tänka sig att många pendlar.
Gott att få sova i sin egen säng.

Fredag blev det ut på nya äventyr. Jag och mamma åkte mot det gula varuhuset. Vi var framme vid 12:45 och det var inga köer in till Gekås. Det är alltid ett stopp vid skönhet, många samlas där.
Sedan lättade på med vissa punkter som var mycket folk på. Vi passade på att ta en paus för att och fika och forsatte shoppa en stund till. Vi hade gått runt i ca 4 timmar och man kom ut med två kassar och det bar sedan av att checka in i den stuga vi har hyrt.
Sov dåligt... vi bestämde att nästa gång får det bli hotellet för vår del. Vi lyckades på 45 min göra oss iordning skrapa frost från bilen, packa in och städa stugan,sedan bar det av ner mot varuhuset igen. Mamma vill hitta lite toppar och jag lite som jag hade missat. Så det blev en kasse till.

Visst var det folk men de skulle storshoppa medan vi letade lite efter det vi missat så vi hamnade på ganska lugna delar. Vi åt frukost i fiket för att slippa fixa med det i stugan.

Ny dörrmatta ville jag ha och fann denna som fick komma med hem.
Lite humor måsta man ha.
Fick tag på härliga retro grytlappar, the ljus, en keramisk kniv, en knivslipare till mina andra knivar. Påslakanset och sängöverdrag då mitt är helt kapput.
Tandborste till att göra rent min Michael Kors klocka, sedan blev det tandkräm, tvål och färg till håret, det var 10 billigare än vad jag betalar här i stan. Så klart en gäng masker.
Lite go o glad chocklad. Små block som jag gillar att skriva i. Nytt parapl eftersom mitt håller på att ge med sig. Reflexlampor och en tagg till lilla rosa väskan.

Det var andra småprylar som inköptes som soppåsar, diskborste m.m. som jag inte tog kort på.

Sedan hittade jag lite kläder, det är väldigt ovanligt.
Svart T-hirt och linne som tillsammans kostar under 100 lappen. Sedan hittade jag ett skärp som passade, det är ovanligt att man lyckas med det.
En blus och en kofta hittade jag.
Dagen efter så hittade jag denna tröja som jag gillade och den är lite åt det grårosa hållet och sedan goestrumpor som är goa att sova med. Jag fryser så om mina fötter på kvällarna när jag skall sova, då är de perfekta.
Hittade en vinterjacka som jag kan ha, den är vinröd, kom på sedan att min desigual skarf som är lila kommer inte passa så bra ihop med denna, men får se till att det vita på skarfen kommer framåt så det inte skär sig.

Ja lite pyssel hängde med hem också, ett gäng pussel.
Gillar tecknade pussel, gillar inte de med massa skog, trdgård, hav och stränder. 3 stycken 1000 bitars pussel i 3D och glasögon var med. 1000 pusset från kings day i Amsterdam som kommer vara en utmanning med alla oranga gubbar. Sedan ett pussel med film folk som också är 1000 bitar och en Disney pussel med 1500 bitar. Älskar Disney pussel, det finns så många fina men tyvärr har jag inte köpt så många.
 
Tror jag gav ca 330 kr för alla dessa pussel. Det är knappt att man kan få stycken för det priset nu fick jag 5 st 1000 bitars och 1 st 1500 bitars.

Jag är nöjd med min shopping och känner att det inte är något onödigt jag jar köpt.

På väg hem möte vi en karavan med bilar och undrade om alla skulle till Gekås, såg sen på Facebook att en vän fick stå i kö att komma in, tur att vi hann ut innan det kom så mycket folk.

Faktiskt skönt att sitta i min egna soffan, jobbade en stund för att få klart med cupen, nu tror jag att jag inte kan göra mer där.

Nästa vecka blir det mer utbildningar, en på kansliet och sedan Växjö igen och sista dagen med InDesign.
Nu skall jag leta efter en Photoshopkurs att gå.
Någon som vet en bra sådan kurs i Jönköping?

Ha en kön lördagskväll
Kramizz
#1 - - Louise:

Men åh va härligt med ullaredsshopping! Måste ta mig dit snart! :D

Svar: Ja det var verkligen trevligt... Det tycker jag du skall göra.
Pernilla Johansson