Rea shopping - Michael Kors

I lördags när asecs öppnade så var jag och mamma där. Mamma behövde en ny mobil för hennes gamla mobil började sega som sjutton som gamla telefoner gör.

Så det blev en sväng till Tele2 butiken där mamma kollade in och köpte en Samsung Galaxy A5. Så nu var hon nöjd när hon har det.
Var inne en sväng på Lyko men det var slut det jag ville ha, Maria Nila produkter, vet att de skall byta ut lite sortiment man kan undra om de skall byta ut Maria Nila. Ja ja det går att beställa från dem istället om det skulle vara så, det var bara det att jag hade 20% på Lyko.

Drog sedan förbi Klockmäster och villke kolla in det Michael Kors halsbandet jag kollat in, men men det fanns inte kvar, men jag hittade det på reabordet. Halva priset, kanske inte den färgen jag skulle önska men Roséguld och varför inte göra något annorlunda. :)
En box som var ett ihop bygge som en IKEA box skämtade jag, så läste man i söndags att Ingvar Kamprad har gått bort.

Michael Kors är ett favorit märke, jag gillar hans stil på väskor m.m. för det är snyggt enkelt, stilrent och tidlöst på många av hans design.
Älskar att man kan köpa fina saker till hyfsade rea priser.
Kan säga att mamma kom hem med ett MK halsband också.

Får se till att använda det nu. :) Har använt mitt Efva Attling halsband mycket. ibland glömmer man att ta på sig det på morgonen när man har bråttom.
Ha en skön dag
Kramizz
Taggar: Michael Kors, Shopping;

Kommentera inlägget här :